***BRKO*** BÝRKO BÝRLEÞÝK KOYUNLULULAR MENSUCAT TÝCARET VE SANAYÝ A.Þ.( Þirket Genel Bilgi Formu
***BRKO*** BÝRKO BÝRLEÞÝK KOYUNLULULAR MENSUCAT TÝCARET VE SANAYÝ A.Þ.( Þirket Genel Bilgi Formu )
Ýletiþim Bilgileri
Yatýrýmcý Ýliþkileri Bölümü veya Baðlantý Kurulacak Þirket Yetkilileri
Ad-Soyad Görevi Görevlendirme Tarihi Telefon E-posta Lisans Belgesi Türü Lisans Belge No
Hayrettin YENEL 08.01.2016 03882250000 [email protected]
Yönetime Ýliþkin Bilgiler
Yönetim Kurulu Üyeleri
Adý-Soyadý Tüzel Kiþi Üye Adýna Hareket Eden Kiþi Cinsiyeti Görevi Mesleði Yönetim Kuruluna Ýlk Seçilme Tarihi Ýcrada Görevli Olup Olmadýðý Son 5 Yýlda Ortaklýkta Üstlendiði Görevler Son Durum Ýtibariyle Ortaklýk Dýþýnda Aldýðý Görevler Denetim, Muhasebe ve/veya Finans Alanýnda En Az 5 Yýllýk Deneyime Sahip Olup Olmadýðý Sermayedeki Payý (%) Temsil Ettiði Pay Grubu Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadýðý Baðýmsýzlýk Beyanýnýn Yer Aldýðý KAP Duyurusunun Baðlantýsý Baðýmsýz Üyenin Aday Gösterme Komitesi Tarafýndan Deðerlendirilip Deðerlendirilmediði Baðýmsýzlýðýný Kaybeden Üye Olup Olmadýðý Yer Aldýðý Komiteler ve Görevi
VEDAT KARCI Baðýmsýz Üye Görev Almadý 2.68
MURAT YILDIRIM Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Yönetici Baðýmsýz Üye Görev Almadý 0.25 Baðýmsýz Üye Deðil Deðerlendirildi
ZEKERÝYA GÜNEYKAYA Erkek Yönetim Kurulu Baþkaný Yönetici Yönetim Kurulu Baþkaný Görev Almadý 3.4 Baðýmsýz Üye Deðil
KEMAL SELVÝ Erkek Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Yönetici Yönetim Kurulu Baþkan Yard. Görev Almadý 1.35 Baðýmsýz Üye Deðil
LEVENT PENCERECÝ Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Avukat 26.05.2019 Almadý Görev Almadý 0.2 Baðýmsýz Üye Deðil
HAYRETTÝN YENEL Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Yönetici 26.05.2019 Almadý Görev Almadý 0.01 Baðýmsýz Üye Deðil
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/795874
BIST
(31/10/2019 - 17:20:49)

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri