Var zaten o kadarda içim rahat sen rahat ol 😃😃😃
Var zaten o kadarda içim rahat sen rahat ol 😃😃😃
Yorum yapmayacağım dedim. Yapmayacağım da. Ama yazdığım yolsuzluklarda eksik var. Onu da yazmalıyım.
2015 yılında dardanel yatırım teşviği aldı. Taşınma ve yeni makina ekipman almak için. Ödemesiz. Başvuru dardanel adına yapıldı. Teşvik dardanel e verildi. Ama teşvik niyazi önen gıda nın Dudullu tesislerindeki makinelere kullanıldı. Dardanel den 7.5 milyon TL daha çalındı.
Mümkün değil böyle birşey teşvik verilirken proje istenir şirket üzerine kayıtlı olma zorunluluğu vardır. Çok abartıyorsunuz . İspat göstermeden saçma şeyler yazmayın komik duruma düşüyorsunuz çok.
Zaten dudullu fabrikasıda teşvikli gerek yok böyle bbirşeye çok komik😃😃😃😃
Peki bu durumda nasıl davranış sergilemek lâzım
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hitit sende çok komiksin bence
Sayın hitit (aşkın) bey
Yolsuzluklarınızı yazdıkça telaşa kapılıp düzeysiz yazılar yazmaya başladınız. Hani mahkemeler vardı. Beni içeri attırıyor dunuz. Yazmamak için tehdit ler işe yaramayınca taktik mi değiştirdiniz. Yolsuzlukları yazmam sizi çok mu rahatsız etti. Eliniz ayağınız mı dolaştı.
Bir zamanlar feto bütün ülkeye sahipti. Hiç kimse onların hapse gireceğini tahmin edemezdi. Bir günde işler değişti. Kimin ne olacağını kimse bilemez. Ama ben sizin tahmininizden daha donanımlıyım.
Yer İmleri