ümraniyedeki fabrika arazisi niyaziönen gýdanýndýr ona birþey demem o fabrika razisini nasýl aldý hangi parayla
ümraniyedeki fabrika arazisi niyaziönen gýdanýndýr ona birþey demem o fabrika razisini nasýl aldý hangi parayla
Sorsana kendisine? Ama ben söyleyeyim orda fabrika arazileri çok komik giyatlarda yeterki fabrika kurcam de tahsis ediyorlar.
Dardanel markasý halka açýk olan dardanel firmasýnýn malýdýr. Dardanel markasýný niyazi önen gýda nasýl kullanýr.
SPK ya yazmasýný bilen bir arkadaþ en azýndan bunu yazarsa niyazi önen gýda nýn dardanel markasýný kullanmasý engellenebilir.
Hisse fiyatý 2,25 ile 2,50 arasýna oturmuþ duruyor. Bu seviyeler kýrýlma noktasý aþaðý yada yukarý yönlü
Bu arada iran ve rusyayla yapýlan ekonomik anlaþmalar ticaretin hýzlanmasý dardanel in ihracatýnada mutlaka olumlu yansýyacaktýr.
Piyasa beklentim; eylül sonuna kadar ýrak refarandum konusu , almanya seçimleri fed açýklamalarý gündemden kalkmýþ olacak yada baþka deyiþle etkisi daha az olacak. Iraktaki refarandum için kiþisel beklentim son gün erteleneceði yönündedir. Barzani bunu gündeme getirdiki kendine yandaþ bulmak için ve pazarlýk konusu yaparak bazý menfaatlar elde etmek için. Diðer taraftan bakýldýðýnda tek baþýna türkiye,iran ve araplarý karþýsýna alamaz. Mutlaka abd ve israilin bop projesi ile ilgili bir durum bu. Bir kaç sefer deneme yapacaklar bu þekilde. Yada o bölgede bazý bölgeleri kontrol etmek için dikkat çektiler. Bu konuyu fýrsat bilen bazý büyük fonlarda ülkemizde piyasalarý manipule edip kazanca çevirdiler. Çarþamba fed açýklamasýndan sonra normalleþme baþlar. Haftayada refarandum iptalinden sonra gerçek beklenen yükseliþ baþlar. Dolar tl uzun vadeli beklentilerine baktýðýmýzda türk lirasýnýn deðerlenmesi yönünde. Ülkemiz teþvikli büyümeside borsada yabancý payýnýn % 72 civarýna gelmesini saðlayacaktýr. Þuanda %65 seviyesinde. Bu kaçýnýlmaz süreçtir. Diyelimki refarandum yapýldý. O zaman askeri müdahaleden çok yaptýrýmlarla barzani yok edikecektir. Ýran ve türkiye olmadan orda aç kalýrlar ticaretleri durur. Göze almalarý çok zor. Endeksin bu dalgalanmada göreceði en düþük deðer 105.000 seviyesidir. Yarýn içinde önce düþüþ sonrasýnda tepki yükseliþi olabilir. Yarýn için endeks aralýðým 105.500 ile 108.000 yani bol marjlý bir gün olacaktýr.
Bizim sirketin bu 5000 puanlik dususte deger kazanmasi bence epey manidar..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Yer Ýmleri