T.eþleþme: 7,64
eþleþme miktarý: 134 bin
eþleþmede kalan: 760 bin
eþleþme miktarý: 134 bin
eþleþmede kalan: 760 bin
Son düzenleme : volkan_izmir; 20-04-2020 saat: 17:36. Sebep: fiyat deðiþikliði
birkaç tavan yapabilir , cuma günü akþam tavandan satmýþtým, erken vermiþim. saðlýk olsun kalanlara bol seri kazançlar dilerim
eþleþme miktarý: 133 bin
eþleþmede kalan: 805 bin
eþleþen ve eþleþmede kalan toplamda yaklaþýk 940 bin lot alýcý var
Sn. Volkan cevaplamak isterseniz iki sorum olacaktý 😊
Birincisi teknik olarak ne durumdayýz.
Ýkincisi yakýn izleme pazarýndan çýkýþ þartlarýný biliyor musunuz ? ( Ben yonergeyi okudum ama anlayamadým maalesef)
Þimdiden çok teþekkürler.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
https://invst.ly/qieui
7,38 zirvesinde gelen düzeltme sonrasý 200 günlük hareketli ortalamadan destek buldu ve 9 günlük HO'nýn üzerinde fiyatlamaya baþladý ve 9 günlük HO yý destek alýyor. 21 günlük HO 50 günlük HO yý yukarý keserek orta vadeli yükseliþ sinyali verdi. RSÝ 70 seviyesi üzerine atarak güç kazandý. Bollinger üst bandýna yakýn bir seyir izliyor üst banda üzerinde hareketlerde geri çekilme yada yatay ihtimali olasýlýk dahilinde olsa da temel veriler burada gidiþatý belirleyecek. yani genel olarak baktýðýmýzda teknik olarak oldukça güçlü bir yapýya sahip 10.16 seviyesi dikkat edilmesi gereken bir seviye diye düþünüyorum ancak dediðim gibi burada teknikten çok temel analiz üzerinde çalþýlmalý bunun içinde ilk çeyrek bilançolarýný görmek gerekiyor. Yakýn izleme pazarýndan çýkýþ içinde bilanço görmemiz gerekiyor.
Yer Ýmleri