Evet, yol uzun, eklemeye devam...SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet, yol uzun, eklemeye devam...SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Bak gördün mü, ekleyemedim bile...
SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Biraz yukarýdan verdim, ama tavan olacaðýný düþünemedim aslanýmýn...
Kardeþ, ifade ediþ tarzýný beðenmesem de, iyi niyetle uyardýðýný biliyorum.
Sýkýntý yok.
13.10.2020 tarihli, Þirketimiz paylarýnýn geri alýmýna iliþkin Yönetim Kurulu kararýna istinaden yapýlan iþlemler tabloda sunulmuþtur.
13.10.2020 tarihli Yönetim Kurulu kararýyla baþlatýlan pay geri alým programý kapsamýnda, 03.11.2020 tarihinde, ortalama birim pay fiyatý 25.40 TL tutarýnda toplamda 11,000 adet pay geri alýnmýþtýr. Þirketimizin sahip olduðu toplam DARDL paylarý 66,000 adede ulaþmýþ olup, Þirket sermayesine oraný %0.12 dir.
Kamuoyumuza saygý ile duyurulur.
Daha 500 bine çok var.
Nazlý nazlý alýyorlar, ama haklýlar. Herkes çýkarýný gözetecek elbette. Kendileri için en uygun fiyatlarý beklemeleri doðal.
Ýþlem kýsýtlamasý olmasa daha rahat hareket edebilirlerdi. Dün neydi o? Açýlýþ taban, öðlen tavan!..
Ama yine de her iþleme az da olsa fiyat verip aþýrý düþüþleri regüle etmelerini beklerdim.
Yer Ýmleri