Originally Posted by
Denizdenizli61
Sayýn Amateur, benim hissede canýma sýkan tek konu. Önen'in benim hissemin deðeri bu deðil 15 milyonluk en fazla 500 bin lot alacaðým deyip yaklaþýk 90 bin lot almasý ve 11 kasýmdan sonra alým yapmamasý.
Ýþin daha ilginç olaný benim hissenin deðeri bu deðil dediði fiyatýn altýnda olmasý. Ve bu durumda bile alým yapýlmamasý.
Bunun ilginç ve açýklanmaya muhtaç olduðunu ben de daha önce yazmýþtým. Belirttiðiniz gibi, 19-20'ye kadar düþtü, yine hisse alýmý olmadý. Hiçbir açýklama yapmaya da ihtiyaç duymuyorlar.
Patron, Dardanel'in 40. kuruluþ günü olan 17 Nisan'da Dudullu'da ek fabrika açacaðýz diye açýklamýþtý. Açýldý mý, açýlmadý mý, tek açýklama yok.
Daha önce, Yunanistan'ýn "en büyük balýk üreticisini" satýn almak için görüþmeler yapmak için oraya bir heyet gönderse açýklama yapýyordu, 4-5 aydýr çýt yok. Saðdan soldan bazý þeyler duyuyoruz.
Yýldýz Pazar'a çýkmýþsýn, birkaç güzel açýklamayla yerli ve yabancý yatýrýmcýlarýn ilgisini çekebilir, gözüne girebilirsin; ama tam bir sessizlik...
Fiyatýn düþük seyretmesinin iþlerine geldiði çok açýk.
"Patron hissesi" dedikleri bu olsa gerek...
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri