Bedelli iþi tam bitmeden bir þey olmasý zor gibi. Rüchanlar katýlmayanlar tarafýndan satýlacak. Ben bu yolu izlemekte mecburdum cünkü kredi malým vardý. Kalan malý rüchansýz bekelrim.
Bedelli iþi tam bitmeden bir þey olmasý zor gibi. Rüchanlar katýlmayanlar tarafýndan satýlacak. Ben bu yolu izlemekte mecburdum cünkü kredi malým vardý. Kalan malý rüchansýz bekelrim.
bedelli tam bittiðinde bugünün fiyatý tahmini 2 liranýn 3-5 aya 10 lirayý göreceðini düþünüyorum, hakkýmýzda hayýrlýsý.
Niyazi Ören bu iþden 5-10 kat para kazanacak, onu 1-2 kat kesmez, ama milleti bezdirmesi gerekirdi, bedelli ile bunu yaptý.
2,75-2,80 arasý sattýðým rüchan yerine 1,87 ana hisseden aldým. Dibin dibi olduðu için fiyat rakam þuan bende önemli deðil.
Þirketin 1,2 milyar borcu var, niyazi beyin sermeye ye ekleyeceði para da tam bu kadar. þirketin borcu 10-15 gün sonra sýfýr olacak.
Gýdalar birden haraketlendi, bizimkisi gýda deðil, baka bir dünyanýn þirketi.![]()
Bedelli yaptý parasýný önceden hazýrladý ama yine ky dökmenin peþinde. Normalde ilgi cekmesi gerekirken kimseyi istemiyor olmasý bende þüphe uyandýrýyor. Belkide uzun seneler sonra borclarýn tamamý kapatýlmýþ bir bilanco göreceðiz.
Yer Ýmleri