-
Nerdesin eyyyy uluların ulusu cirkin ördek yavrusuuu!!!
-

Originally Posted by
morpheus1
Nerdesin eyyyy uluların ulusu cirkin ördek yavrusuuu!!!

Ya da. Eyyyy dehaların dehası hisse.net'in yüzkarası
-
Alirim satarim size noluo toplamda ansa da baya kardayim. Sizin gibi bos beklemekten iyidir. En son alislarimin maliyeti 1.21 yarisini 1.18 19 dan bosalttim. Ekstra kar arayisinda olur ole vakalar. Noron enjekte ettirin
-

Originally Posted by
DARTHvader
Alirim satarim size noluo toplamda ansa da baya kardayim. Sizin gibi bos beklemekten iyidir. En son alislarimin maliyeti 1.21 yarisini 1.18 19 dan bosalttim. Ekstra kar arayisinda olur ole vakalar. Noron enjekte ettirin
Boş beklemek derken kendin ansa da yazmışsın bende sabır olsa çok zengindim diye simdi de sabretmeyi boş beklemek dion buradan çıkan sonuç seni dinlememek bir daha da insanları kendin gibi sabirsizliga yönlendirme sen kendin ne yaparsan yap...
-

Originally Posted by
airforce1
Boş beklemek derken kendin ansa da yazmışsın bende sabır olsa çok zengindim diye simdi de sabretmeyi boş beklemek dion buradan çıkan sonuç seni dinlememek bir daha da insanları kendin gibi sabirsizliga yönlendirme sen kendin ne yaparsan yap...
Air orantisiz güc uygulama haksizlik ediyorsun.[emoji23] [emoji23]
-
O persembe bu ulu kisi naapti. Cuma aksami trnsk da olacak tavani persemneden ve teknikten bildigi icin.. kida sure once 1.01 lerden falan topladigi ansa yi 1.13 den bosaltti. Kalsa ansa da 1.2 leri gorecegini hemde 2 gunde bilio muydu? Elbette. O nasi soru. Ulular bilir ulusuzlar sizin gibi ulur.
-

Originally Posted by
DARTHvader
La harbi bise bilmiyonuz ya la . Dur acuk acikliim. 2 haftadan beri neler oldu ana hat su.. enson trnsk cuma yukselisinde 0.41 den trnsk a kodumu demistim. Bak simdi hesapla. 0.48 degil 49 dan kademe kademe hepsini bosalttim. 2 3 gune yayili. Kapis? Bak bura onemli devrelere doping yapip oku guzellik. O cumanin oncesi persembe bilion di mi. Bak simdi devam ediyoz. Sakin ol bana konsatre ol dikkatiin bozma

Originally Posted by
DARTHvader
O persembe bu ulu kisi naapti. Cuma aksami trnsk da olacak tavani persemneden ve teknikten bildigi icin.. kida sure once 1.01 lerden falan topladigi ansa yi 1.13 den bosaltti. Kalsa ansa da 1.2 leri gorecegini hemde 2 gunde bilio muydu? Elbette. O nasi soru. Ulular bilir ulusuzlar sizin gibi ulur.
sn.darthvader söyle anladım. sizin elinizde 35.000 tl varmış, %20 transtan kazandınız 7000 tl=42.000 tl (0,41 alış-0,49 satış=%20) . Sonra 42.000 tl lik ansa alıp %12 kazandınız =5040 tl (1,01 alış-1.13 satış)
toplam kar= 12.000 tl
yanlışım varsa düzeltin
yatırım tavsiyesi değildir..
-
Neyse efendime soliim anlayacaginiz ulu kisi karlardan kar bdgendi 2 gunde yuzde yirmiyi verecek olani tercih etti. O persembe cuma toplamda 12 bine yakin kaxandi ki bu kazancin trnsk ayagini pazartesi sali carsamba reele doktu. Neyse ne hikaye uzun. 2 haftadan onceki ansa da al satlarla kazandiklarina hic girmiom bile . Kademe kademe veriom egitimi. Once bi bunlari biraz anlayin. Pazartesi sinav yapcam. Duruma gore egtime devam ederiz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri