-
0,35 de altı ay daha yatacak gibiyiz
aır sen düşünüyorsun çağrı yapacaksın derse %20 yi aşamaz olduğuna göre 0,42 çağrı fiyatımız mı olacak
yatırım tavsiyesi içermez sadece seli düşünme
-
bu seferde yapamazlarsa hakkımız saklı kalsın
Son düzenleme : tarkan; 27-11-2017 saat: 21:01.
-
Bu hisseyi satmadikca kaybediyoruz işin ilginci bu hisseden kazansakda kaybedecegiz çünkü hırsızla güreş tutuyoruz sadece inadına satmiyorum ve bu parayı battı sayıyorum
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
adamın teki sitenin birinde millet ikinci sermaye artırımını geçti bizimkiler daha evrak tamamlayamıyor yazmış koptum gülmekten
-
şti için hayatı kararlar alınıyor şirketimizin telefonlarını açan yok .lütfen bizi zor durumda bırakmayın
-
Geçen sene 30 kasımda bu şirketimsiyi kottan şutluyorlardi...içerde mahsur kalan 6-7 bin koyun telef olmasın diye fırsat verdiler..eski veya yeni yöntemin anladığım kadarıyla. .kotta kalma amacı yok...
Mevcut hissedarlar...bedelliye katılır. .8- 10 milyon destek sağlarsa.. yoğun bakımdan umarım çıkar. .
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. .
1 yıl önce kotta kalınca çok sevinmiştik. ..
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
0,33 eşleşme aşağıya doğru basan kimse nereye kadar yolun olduğunu biliyorsun
-

Originally Posted by
Angaralı Gardaş
Geçen sene 30 kasımda bu şirketimsiyi kottan şutluyorlardi...içerde mahsur kalan 6-7 bin koyun telef olmasın diye fırsat verdiler..eski veya yeni yöntemin anladığım kadarıyla. .kotta kalma amacı yok...
Mevcut hissedarlar...bedelliye katılır. .8- 10 milyon destek sağlarsa.. yoğun bakımdan umarım çıkar. .
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. .
1 yıl önce kotta kalınca çok sevinmiştik. ..
SM-A700F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
angaralı gardaş yeni yönetim kapda açıklama yaptı 2 milyon küsür içeri soktum diyor.izin verdi ye yalvarıyor.
kotta kalma amacı var ama daha ilerleyecek paraları olmadığı kesin gibi kaynak lazım üçüncü şahıslara satılırsa şaşırmam buda bizi uçurur.ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri