-

Originally Posted by
cefaks
Tskler sn cefaks, meksada bitti deltada bitti vurkaccilar tuydu ak yatırım dedim oradan az sattiniz ama oyaktan alındı bu sefer yermiyim yemem, halk oyakla aynı kaynaktan onu da tahmin ederim de sn ... yaw y. Krediden sattiydin geri mi geldin sabretmezsen zarar yazarsın demiştim sana neyse saglikolsun inş kazanırsın asla ytd...
-

Originally Posted by
airforce1
Tskler sn cefaks, meksada bitti deltada bitti vurkaccilar tuydu ak yatırım dedim oradan az sattiniz ama oyaktan alındı bu sefer yermiyim yemem, halk oyakla aynı kaynaktan onu da tahmin ederim de sn ... yaw y. Krediden sattiydin geri mi geldin sabretmezsen zarar yazarsın demiştim sana neyse saglikolsun inş kazanırsın asla ytd...
abi her yapı kredi ben değilim ama şunu söyleyim param olsa inan bu fiyattan alırım para yok işte malesef ytd
-

Originally Posted by
jerkeom
abi her yapı kredi ben değilim ama şunu söyleyim param olsa inan bu fiyattan alırım para yok işte malesef ytd
Ne yalan söyleyim benim de aklima sen geldin ilk 
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
jerkeom
Ne bilek dostum yüklü yapı kredi olunca direk aklıma sen gelion iyi yer etmişsin bizde
-

Originally Posted by
Mr.Elliot
Ne yalan söyleyim benim de aklima sen geldin ilk
yapı kredi kullanıyorum ama gerçekten alan ben değilim keşke düşündüğünüz gibi olsa nasıl satarken söylediysem alırkende söylerim arkadaşlar ytd
-
Yapı kredi den ben 89.000 adet alım yaptım merak edenlere
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
barbarian79
Yapı kredi den ben 89.000 adet alım yaptım merak edenlere
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eyvallah kurtardın beni
-
Arkadaşlar kimseyi sorguladigimiz yok. Isteyen alir isteyen satar. Sadece bizlerde biraktigin ufak da olsa bir iz var demek ki 
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri