-
BLCYT Konsolide 2019/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 38351507 Yıllık Değ%:95 Ana Ortaklık Payları: 23100818 Yıllık Değ%:74
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
alenichev
Bu yuzde dogru mu baskan.
O nasil bir artis ya
SM-C5010 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
önceki rakam küçük olduğundan, yanılmayınız..
-

Originally Posted by
kitapci34
önceki rakam küçük olduğundan, yanılmayınız..
Bilanço bir bütündür , tek kar yada zarar kalemiyle yorumlanamaz, tüm kalemlerin bir önemi var .. Bu rakam hersey demek değildir ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
MedwiG
Bilanço bir bütündür , tek kar yada zarar kalemiyle yorumlanamaz, tüm kalemlerin bir önemi var .. Bu rakam hersey demek değildir ..
oranın büyüklüğü şaşırtmasın dedim.
-
DOHOL Konsolide 2019/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 427929000 Yıllık Değ%:-90 Ana Ortaklık Payları: 449237000 Yıllık Değ%:-89
-
GEDZA Konsolide 2019/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 9943462 Yıllık Değ%:-12 Ana Ortaklık Payları: 8739268 Yıllık Değ%:-14
-
PRKME Konsolide 2019/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 7131303 Yıllık Değ%:-92
-
AGHOL Konsolide 2019/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 669421000 Ana Ortaklık Payları: -227888000
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri