-

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
-

-
bence bu fırıldak şirketi çoktan devretti bizi oyalıyorlar bırakında biz de para kazanalım
-

Originally Posted by
servetgdr
bence bu fırıldak şirketi çoktan devretti bizi oyalıyorlar bırakında biz de para kazanalım
Devretti derken ortak veya satış gibi mi ? Valla duvardan ses geliyor ama akgiraylardan ve yönetimden tık yok..Ben artık unuttum bmeksteki parayı.. spor hisselerine yöneldim.. ytd..
-

Originally Posted by
mendelson
site açılıyor ancak mal görünmüyor boş boş bakıyor....

hemen düzelttiririm kardeşim nede olsa şirket sahibi olduk 
-
Sahibi olduk olmasınada en azından SON SAHİBİ biz olmayalımda...
-
Kötü bir zamana denk geldi bimeksin finansal bozukluğu normal şartlarda iflas erteleme çıkarıp ordan alacağı destekle durumu duzeltirdi gel gör ki ohalden dolayı o da yok su an yabancının da türkiye ilgisi yok iyi bir zaman olsaydı korfezden birileri alıcı olurdu kuyruk sıkışmış biçimde kıvranıp duruyor hakkımızda hayırlısı diyelim
-

Originally Posted by
alical
Kötü bir zamana denk geldi bimeksin finansal bozukluğu normal şartlarda iflas erteleme çıkarıp ordan alacağı destekle durumu duzeltirdi gel gör ki ohalden dolayı o da yok su an yabancının da türkiye ilgisi yok iyi bir zaman olsaydı korfezden birileri alıcı olurdu kuyruk sıkışmış biçimde kıvranıp duruyor hakkımızda hayırlısı diyelim
d*****n kuyruğu pazartesi mi kopacak diyorsun.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri