Sayın Mohikan, acaba Datagate için ne düşünüyorsunuz. Fincan Kulp (veya Çanak) gibi bir formasyon mu, yoksa yükseliş trendi bitmiş mi sizce? Vaktiniz veya ilginiz olursa, ayrıca şimdiden teşekkürler.
Sayın Mohikan, acaba Datagate için ne düşünüyorsunuz. Fincan Kulp (veya Çanak) gibi bir formasyon mu, yoksa yükseliş trendi bitmiş mi sizce? Vaktiniz veya ilginiz olursa, ayrıca şimdiden teşekkürler.
DGATE...
Çanak veya fincan-kulp formasyonu yapacağını düşünmüyorum.
Orta vadeli bu sayımda geçen yılki zirve olan 7.78 üstünde bu ay başında 7.94 görerek zirve tazelediğini görüyoruz.
9 dalgalık bu sayımda 7 zirve yapılmış.
Bana göre 7.94 üstünde son 2 zirve daha olmalıdır.
Bunun için de bu düzeltmede trend desteği olan 6.45 altında kapanış yapmamalıdır.
![]()
DUHUL : 1999
BRYAT 1 kez bakmışız. 8 AY önceki sayım.
UZUN VADE...
Son durum bu olup yeşil iv düzeltmesi daha devam edebilir.
Uzun vade trend destek çizgisi 30 TL...
ORTA VADE...
2 yıl önce başlayan bu yeni trendin günlük grafikteki sayımı...
9 dalgalık trendin 3 zirvesi yapılmış.
Orta vadede 53.5 üstünde 6 zirvesi daha olacak.
Kısa vade düzeltme henüz bitmemiş olabilir ve 30'a doğru süzülebilir.
![]()
1 kez sorulmuş ve 7 ay önce saymışız.
NTHOL...
Son durum... Haftalık grafikte 3. dalgalar başlamış.
Günlükte ise 12 dalgalık bir trendin şimdilik 5 dibi yapılmış. 7 dip daha olacak.
Yükselişler hep satış fırsatı olarak görülecektir.
Uzun vade dip hedefi 1 TL altıdır.( Trend desteği şu anda 0.70-0.75 TL civarından geçiyor)
![]()
Sn Mohikan çok teşekkür ediyorum. Bu kağıt ile ilgili son bir sorum olacak. Nthol beklentisi olan bir kağıt. Bodrum Milas'da Nthol'e ait olan 10 bin dönümlük araziye Ali Ağaoğlu turizm kenti kuracak. Ancak henüz kapa düşmedi ve fiyatlanmadı. Yakın gelecekte proje start verirse bu dalga sayımı iptal olur değil mi?
DGATE...
Fincan kulpu falan geçiniz tencere, çanak,tava vs. mutfakta kırılmadık eşya bırakmamış namıssız...
Bu hissenin sayımında İdeal platformunun azizliğine uğradık.
Bunu matrix kullananlar da bilir. Şöyle anlatayım: Herhangi bir grafiği ''sunucudan veri indir'' bölümüne tıklamazsanız platform size hissenin daha önce girdiğiniz ve programın hafızasına kayıtlı eski grafiği veriyor.
Mesela az önce saydığım TACTR grafiği ilk tıklandığında şöyle idi.
Sunucudan veri indir kısmını tıklayıp verileri güncelleyince grafiğin sol tarafında eksik kısımlar ortaya çıkıyor.
Datagate konusunda da aynı azizliğe uğramışız.
Hatta geçmişte bazı hatalı çıkan sayımlarımızda da veri güncellemesi yapılmadığı için yanlış sonuç çıktığını sanıyorum.
DGATE sayımına gelince...
Trend 9 değil 11 dalgadır.
Şu anda 9. zirvesini yapıyor.
1-2 gün içinde bu hızlı çıkışın düzeltmesini yapmaya başlar.
Bu tür hızlı çıkışların düzeltmeleri derin olabilir.
En azından %10-15 düşüş beklerim.
Nihai zirve için 15.50 üstünde 2 zirvesi kalır.
![]()
Yer İmleri