george galloway ingilterede workers party adlı küçük bir sol partinin lideri, partisinin tek milletvekili idi ama son seçimi kazanamadı.. cuma günü tivitinde türkiye'ye yol gösteriyo- iran'ı yıkınca gözlerini türkiye'ye çevirecekler, çünkü son müslüman kale olarak türkiye kalıyo, bu da onu kuşatıp yıkmak için yeterli sebep israil/abd için.. şimdi tr üslerini kullanıyorlar irana saldırmak için, türkiye bu üsler nato üssü için reddedemiyor, çünkü nato üyesi- işte bu yüzden türkiye nato'dan ayrılmalı, bir anti-nato kurmalı müslüman ülkelerden oluşan bir islam natosu
https://x.com/georgegalloway/status/2032426447646937094
savaş başlamadan önceki gün uyarmıştım sarı paşayı, yapma etme demiştim, lakin belli ki, yuları fena kaptırmış sarı kafa, iblislere teslim oldu, bastı düğmeye.. neta demiş -ben giriyorum, sen girmezsen ve ben kaybedersem işte o zaman bunun sonuçlarıyla yüzleşirsin.. yemedi sarı zepevenge, bastı düğmeye, şimdi bir sıçan gibi kalakaldı ortada- her senaryoda seçimi kaybedecek gibi.. ulan sen 2500 yıllık iranı maduro mu zannettin, geri zekalı
vay efendim, saldırgan taraf agresör taraf kazanmak için başka çaresi kalmazsa nükleer kartını kullanırmış, naparmış mesela ?? tahran'a yollar nükleer füzeleri, yekten yokeder, 1 milyon hemen ölür 20 milyon yıllar içinde acı içinde ölür, radyasyon bizim doğuyu da etkiler de, ne kazanır saldırganlar ?? iran devletinin -nolur yapmayın başka, tamam kabul, siz ne diyosanız o ' mu diyeceni mi bekliyorlar ?? -herif mozaik savunmaya geçmiş, herhangi bi tim üst komutayla iletişimi kaybettiyse ne yapacağını biliyor, hangi füzeyi nereye atacağını biliyor.. nasıl diz çöktürücen bu savunmaya ?
üstelik salakların mühimmatı bitmek üzere, patriot thaad iron dome vesair o çok pahalı savunma mühimmatı bitmek üzere, saldırı önemli deil isterse 100 bin tane daha tomahawk yağdırsın iran şehirlerine, 10 milyon katliam yapsın, herifler kum gibi şarkısını söylüyor ahmet kaya'nın.. regime change adına ne fayda ?? ama iranın mühimmatı sağlam, daha kaç bin füzesi, kaç milyon şehid dronu olduğu belli değil, öyle bi senaryo ki kamikaze dronlar telaviv kırsalında yahudi arıyor, kalan sağlar hepsi sığınaklarda.. zaten şimdiden sığınaklarda tecavüz- taciz şikayetleri tavan yapmış son hafta
.
Son düzenleme : Ozan Erol; 15-03-2026 saat: 15:57.
savaş başlayınca tarafımızı derhal belli ettik- insan mı, iblis mi ?? insan'dan yanayız elbette, rejimi değiştirmesi beklenen muhalif iranlıların en karizmatik unsuru olan tudeh bile derhal ülkesinin tarafına geçti, diaspora yosmaları hariç bütün iranlılar -iç kavganın zamanı değil, kız mektebini bile havaya uçuran iblisler karşısında elbette rehber müçteba' dedi.. regime change kökten iptal, öyle bi şey yok
hürmüz kapalı, dünyada kullanılan günlük 100 milyon varil petrolün %20 burdan geçiyor, kullanılan lng doğalgazın %20 burdan geçiyor, üretilen gübrenin ana hammaddesi %40 burdan geçiyor.. şimdi iran burayı kapattı.. resmi olarak kapatmadı, ama isteyen buyursun geçsin diyor, batıya giden petrol geçemez, çin vs batı olmayan taşıyabilir petrol- lng- sülfür her neyse.. italya ve fransa arka kapıdan ricacılar yolluyo irana, bize de muafiyet verin diye.. meloni yenge erbil'deki 300 askerlik birliğini derhal geri çekti ve siyonistlere çok sert bi üslupla çıkıştı anaaan amk diye.. meloni yenge sevdiği birini taklit etti adeta kullandığı üslupla, kopya çekti
yetmedi, iran muhteşem bi hamle çekti- kontratı dolarla yapılmış petrol-lng- sülfür vs gemi taşımaları geçemez, yuan bazlı sevkiyatlar geçebilir diye ince ayar çekti.. herif hürmüz'ün sahibi, reis bi telefon açsa türk lirası bazında yapılmış kontratlar için de yuan'a tanınan taşıma iznine bizi de dahil etse.. süper olur bence
özelden soranlar olmuş, ahmet kaya külliyatında bir numaralı favorim
- kum gibi
martılar ağlardı çöplüklerde,
biz seninle gülüşürdük ..
şehirlere bombalar yağardı her gece,
biz durmadan sevişirdik
https://www.youtube.com/watch?v=1miwaIZwJbk
https://x.com/nucleusprime/status/20...251535/video/1
muhteşem bi görüntü, citibank dubai binası kafadan vurulmuş, küçük yatırımcının intikamı alınmış
citibank yabancı takasında tutulan hisse senetleri, bofa algoritmasını mümkün kılan temel unsur.. yurtiçi hesap numaralarında herşey belli, ismen kim olduğu, hessbında kaç lot hangi mal var, öbür aracı kurumlarada olup da virmanlı olarak satabileceği her şey belli.. citibank takasındaki mal kime ait asla belli değil.. yok jp morgan fonu, yok blackrock fonu, iyi de o fonlara para koyan yatırımcının ismini söyle bize.. büyük rezillik, haksız rekabet yaratan bu algoritma yasaklanmalı.. yabancı takasında duran malların ödünç verilmesi engellenmeli, ödünç işlemlerine %2 tobin tax koyulsa yeterli
Yer İmleri