-

Originally Posted by
rumenigge
bu doğru ama bunu söyledikten sonraki tüm cümleler bu cümle ile çelişkili
2002 den önceki yıllardaki artış hızı çok daha fazla ise söylediğin doğru olacak
ama bunu ispat edecek bir cümlen bile yok bu konuda gerçekler maalesef düşündüğün gibi değil
yalanla benim işim olmaz belgeler ile konuşurum
aynı şeyi sana da tavsiye ederim
Bu grafiğe göre; 2002 yılı 1999 ve 2000 yılından daha düşük. Bu durumda ak parti iktidara geldikten sonra, kişi başı et tüketimi azalmıştır diyebilir miyiz.
Ayrıca artış hızı çok daha fazla ne demek? Yıllara göre artışın sürekli olduğunu kabul ediyorsun yani...20200625_232714.jpg
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
asklepion
Bu grafiğe göre; 2002 yılı 1999 ve 2000 yılından daha düşük. Bu durumda ak parti iktidara geldikten sonra, kişi başı et tüketimi azalmıştır diyebilir miyiz.
Ayrıca artış hızı çok daha fazla ne demek? Yıllara göre artışın sürekli olduğunu kabul ediyorsun yani...
20200625_232714.jpg
SM-J730F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu tespitin maalesef benim tezi güçlendiriyor
2002 yılı bana göre de dip gelişme bu yıldan itibaren hızla başladı
-
Bu benim tespitim değil, bilimsel veriler. Senin tezine de gelince; "Yarabbi Şükür" modundasın. Tez vakitte Nisa Suresi 17. ayetini okumanı ve uygulamanı dilerim. Ama kendi yorumunu ya da uçtan uca iletim sağlayamayan refleks nöronlarını kullanayım deme; en yalın halini oku ve uygula. Selametle...

Originally Posted by
rumenigge
bu tespitin maalesef benim tezi güçlendiriyor
2002 yılı bana göre de dip gelişme bu yıldan itibaren hızla başladı
-

Originally Posted by
asklepion
Bu benim tespitim değil, bilimsel veriler. Senin tezine de gelince; "Yarabbi Şükür" modundasın. Tez vakitte Nisa Suresi 17. ayetini okumanı ve uygulamanı dilerim. Ama kendi yorumunu ya da uçtan uca iletim sağlayamayan refleks nöronlarını kullanayım deme; en yalın halini oku ve uygula. Selametle...
SM-J730F cihazımdan
o zaman cümlemi düzeltim verdiğin bilimsel veriler benim görüşümü güçlendiriyor
-
Dostum sorun da tam burda işte. Hep sen haklısın, hep senin söylediğin doğru, aksini savunan herkes sana düşman. En doğru, en dürüst insan sensin. Sana 1999 ve 2000 yılı et tüketimi, 2002 yılından daha yüksek diyorum daha doğrusu belgesini gösteriyorum, sen hala benim görüşümü güçlendiriyor diyorsun. Eğer senin de görüşün buysa demek ki aynı düşünüyoruz. Gerçekten komiksin. Eğer bunları belirli bir ücret karşılığı yapıyorsan helal olsun; öyle ya da böyle aklını kullanıyorsun ve karşılığını alıyorsun demektir (bence öyle). Sen olmasan başka biri olacak, illa ki olacak, sistem böyle...

Originally Posted by
rumenigge
o zaman cümlemi düzeltim verdiğin bilimsel veriler benim görüşümü güçlendiriyor
-

Originally Posted by
asklepion
Dostum sorun da tam burda işte. Hep sen haklısın, hep senin söylediğin doğru, aksini savunan herkes sana düşman. En doğru, en dürüst insan sensin. Sana 1999 ve 2000 yılı et tüketimi, 2002 yılından daha yüksek diyorum daha doğrusu belgesini gösteriyorum, sen hala benim görüşümü güçlendiriyor diyorsun. Eğer senin de görüşün buysa demek ki aynı düşünüyoruz. Gerçekten komiksin. Eğer bunları belirli bir ücret karşılığı yapıyorsan helal olsun; öyle ya da böyle aklını kullanıyorsun ve karşılığını alıyorsun demektir (bence öyle). Sen olmasan başka biri olacak, illa ki olacak, sistem böyle...
SM-J730F cihazımdan
2002 den sonra gelişme başladı 2002 dipti diyorum
sanırım bunda anlaşılmayacak bir şey yok
-

Originally Posted by
rumenigge
2002 den sonra gelişme başladı 2002 dipti diyorum
sanırım bunda anlaşılmayacak bir şey yok
Al sana dibin dibi...
40 defa da söylesen, siyahı beyaz yapamazsın20200626_135308.jpg
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri