Kapanýþta bir kýpýrdanma bekliyorum. Yükseliþ deðil ama tepki alýmlarý gibi tabiki YTD
Kapanýþta bir kýpýrdanma bekliyorum. Yükseliþ deðil ama tepki alýmlarý gibi tabiki YTD
Borsa tüm zamanlarýn rekor fiyatýyla kapatacak sanýrým.
Son düzenleme : ESeyyah; 29-12-2017 saat: 17:11.
Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.
Bak orman çocuðu ya birlikte kazanacaðýz yada hep beraber bekleyeceðiz akýllý ol.Daha önce 6 dan aþaðý vermiycem sana bu malý diyordum ama yeni senede fiyat deðiþti taksimetre gibi düþün bekledikçe fiyatým artýyor çapsýz.
Kesinlikle YTDeðildir bana bakmayýn bu konu spekle benim aramda![]()
Ölü taklidine devam.Bekleriz Sýkýntý yok
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kýsmen haklý olabilirsiniz ancak kýsa vadeli yorum yapmayýn ben 2015 haziranda kaðýdý 1.85 ten aldým. Þimdi 4 lira neye göre ucuz yorumunuza hiç katýlmýyorum. Çünkü sizde beþiktaþýn büyük borç bataðýnda olup, þampiyonluklar almaktan uzak olduðu feda dönemini baz alarak bu güne göre deðerlendirme yapýyorsunuz. O zaman 2010 yýlýný baz alýp kaðýdýn 13 liralarda olduðu günlere bakadabilirsiniz. O nedenle son 1 yýlý deðerlendirmek ve karþýlaþtýrmak daha makul. bjkas þu an son 2 yýlýn þampiyonu ve þampiyonalar ligi gelirleri dünyada üsst sýralarda yer alýr düzeyde. Neredeyse her futbolcusu deðerini kat be kat arttýrmýþ, baþarýsal olarak tarihinin en baþarýlý sezonunu yaþýyor. 1 yýlda taraftar gelirleri hariç 60 mil dolara yakýn geliri olmuþ.þu an veya sezon sonu Futbolcu satýþý 30-35 rahat geliri olacak. Buna karþýlýk deðeri geçen yýlýn ayný zamanýyla ayný. Halbuki bjkas nin deðeri her alanda geçen yýla göre çok geliþti. 1.85 lik deðerine göreyse klübün gelir artýþý ve baþarý ortalamasý çok yukarý seviyelerde. Peki biz yatýrýmcýlar nete göre yatýrým yapacaðýz?
Bir þirket dusunun sermayesinin yüzde 10 kadar is yaparsa en az 2 tavan ceker bist 100 de ama gel gör ki bu bjkas de gecerli segil ey spek en azindan yuzde 10 nu hak ediyoruz bu da mi gol degil
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HÝSSE YARIÞMAMIZDA SON GÜN YARIN
3 hissse seçin bir yýl yarýþalým
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalým tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENÝYILINIZ KUTLU OLSUN
bir halt olacaðý yok.
Salt son 1 yýlý deðerlendirmek büyük bir yanlýþtýr. Zira onun öncesindeki yýl bjkas 1.66/6.62 gibi tarihi bir itki yaþamýþtýr. Bu hareketin konsolidasyonunu yaþýyoruz Þubat 2016'dan bu yana.
Bjkas'nin 13 lira olduðu dönemlerden bahsetmiþsiniz. Bu bile "bjk yönetimi yatýrýmcýsýný maðdur ediyor" düþüncesinin þu an için ne kadar yanlýþ olduðunun en büyük göstergesi kanýmca. Zira tarihi boyunca oluþturduðu tüm tepelerin ardýndan nasýl þelaler çizdiðini fiyat grafiðinden görebilirsiniz. Bjkas fiyatý hala 4 liralarda tutunabiliyorsa bu tamamen bjk yönetimiyle alakalýdýr.
Sözün özü benim için bjkas diðer sportiflerden karakter olarak son 2/2.5 yýl içinde ciddi oranda ayrýlmýþ durumdadýr. Ve hala bu tahtada iþlem yapýyor olmamýn sebebi de budur. Fikret orman ve yönetimi bu kulübü saygýn bir þirket gibi yönetiyor. Borsada da böyle durum. Aksi olsa o 5/6 lardan maliyetlenen kim varsa ellerindeki malý 2 liralardan toplarlardý akbabalar o itkinin ardýndan. Zira bu sürede ülkenin baþýna gelmedik kalmadý. Ýyi hoþ yönetim kötü niyetli olsa ülkenin baþýna biþeylerin gelmesine de gerek olmazdý.
Bunu görün lütfen.
Yer Ýmleri