Herkes spekten birþeyler bekliyor. Veya adamýn yaptýðýna anlam veremeyenler var.
Hemen hemen 9 ay oldu : )
Defalarca da söyledim. 2019'a kadar buradayým. SAAAATMIYORUMMaliyetim de yüksek deðil... Zarardayým ama zirveden almadým!
Fiyatý 430 TL olan GSRAY'ýn tek haneli rakamlara düþeceði belliydi seneler öncesi. Ama BJKAS tek haneli fiyatlarý býrakýp da kuruþlara düþecekse buyursun?
Speðin maliyeti ne ki, fiyat 2 TL, 3 TL olacak?
O bakýmdan Cenk Tosun ve diðer futbolcularýn satýþý ve þampiyonlar liginden gelen para ile bu kaðýdýn bedelli yapmasý da 2018 için abesle iþtigaldir.
O halde 2018'i sürünerek geçirmek istiyorsa buyursun spek
Millet biraz daha mallanýr sadece.
Bunu ne zaman anlayacak bilmiyorum. Belliki planladýðýndan fazla ya týrtýklayanlar oldu. Ya da satýp da toplamayý düþündüðü paylarý hala toplayamadý.
Baþka hiçbir açýklamasý yok
Kaðýtta, bedelli, lig sýralamasý ve de bir baþka hikaye ile baský unsuru olmadýðýna göre, fiyattaki bu baský, speðin dökme gayesinden baþka birþey deðildir.
Lig'de ilk 4 takýmýn da þansý eþittir. Hiçbirinin diðerine üstünlüðü yok. O bakýmdan lig 2'si olsa ne olur, lig 1.si olsa ne olacak?
2018'de yapacaðý zirve hareketi öncesi ne kadar toplayabilirsem o kadar kar diyor bana göre...
Ha ben, diðer spor klüplerinde bekleyenler gibi, fiyatýn 2 katýna çýkmasýný da beklemiyorum. %25, %30 kar ile satýp çýkarým ;)
Bir spor kaðýdý için de bu artýþ oraný, hiçbir zaman imkansýz olmamýþtýr.
Hiçbir kaðýtta beklerken bu kadar keyif de almamýþtým. Eðerki speðin sinirleri bozulacaksa, paylaþmak isterim)
Cenk Tosun satýldý. KAP'a da düþtü... Pazartesi göreceðiz ýkýnmalarý ;)
Ha ben biliyorumki beþiktaþýn %51'ini KATARLILAR bile alsa, bu kaðýt hala ýkýnacak ;)
Beþiktaþýn hareketine sadece beþiktaþlýlar deðil, herkes anlam veremiyor
Ama Tekrarlasam iyi olacak !
Hala kaðýttayým ve S-A-T-M-I-Y-O-R-U-M![]()

Maliyetim de yüksek deðil... Zarardayým ama zirveden almadým!
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri