Originally Posted by
ali35
bende sizinle ayný görüþteyim ve uzuncuyum zaten iki yýldýr hissedeyim fakat bu kadar iyi habere ve þampiyonluða raðmen hiç tepki vermemesi insaný düþündürüyor mali durum nerden nereye geldi az veya çok düzelttiler bu kadar germelerinde mutlaka bir sebeb vardýr onuda biz bilmiyoruz beklicez görücez
TEKFEN de de bu olmuþtu.. Yabnacý sattý da Sattý hisseyi adeta öldürdü... Sonra dönüp almaya baþlayýnca ben dahil kimse inanamadýý þimdi nerelerde hisse . 3.80 maliyetli elimde kan kusturdular % 20 yapýnca verdim nooldu þimdi ?! Yani her hissenin kendince hikayesi var.
Ben gerçekci olmak istiyorum ona göre iþlem yapdýðýmý zannediyorum ama Polyanna cýlar benden çok kazandý. Ýçi bomboþ hisseler 10 takla attý bakýyorsun Çalýþan sayýsý 3 (üç) kiþi ama hisse uçmuþ...
Neticede kimse kimseye telkinde bulunamaz/ bulunmamalý...
Aþaðýda da TAKASBAN Verileri (T+2 nedeni ile son iki gün hariç düþünülmeli ) Son iki ayda CÝTÝ/ DEUTSCHE de toplanan miktara bakýn... Bu ister Býyýklý isterse de býyýksýz olsun... Biz maç sonuçlarýna göre hissede iþlem yaparken herkim veye kimlerse bu hisseyi toplamakta....
Dikkatimi çeken bir nokta da Marry sabah dan satýþta oluyor hisseyi baskýlýyor/ akþam da Artýda çýkýyor...
Son düzenleme : borsa tilkisi; 11-01-2018 saat: 11:31.
Baþarýlý bir yatýrým, diðerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada deðmez hiç bir þey kalp kýrmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
Yer Ýmleri