Zurnanýn zýrt dediði delikteyiz. Bakalým halen borsada BeþiktAÞK diyecek arkadaþ varmý.
Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.
piyasada bist yüzde deðerlenmeyen tek kaðýt bence ttkom dün bu adiden satýp 6.17den almýþtým bugün 6.50 verdim kafama edem tüm bjk çýkýp hepsi ile alsam zararýn yarýsý çýkmýþtý.neyse 4/1 kurtuldu bunada þükür artýk ttkom da hiç sevmesemde alsatlarla zararý kurtarmaya çalýþacaðým.oda uçar giderse bu adi kaðýttan 10000 zararla kalýrýz nasip artýk.
sportif hisseler de speklerin kýrýntý atýp görevlendirdiði 3-5 kiþi var ,onlar ne yazýyorsa tersine iþlemlerin gerçekleþeceðine adým gibi eminim ,Buradaki görevli dangoz sürekli pofpofluyor 6 ay önce de ,spor hisseleri baþarýyla ölçülmez diye yazýyordu ,2 gün önce de ..
Bunlar elini çekip buralarda yazmaz ise birþeyler olabilir ,deðilse umutsuz vaka
Þanslýyýz gene 33 yaþýnda Love ý alýyoruz ...
Dünkü endeks yükseliþinde 4.12 den kaðýdýmýn yarýsýný sattýðým için üzülmüþtüm bugün keþke hepsini satsayýdým diyorum.Bunlar Allaha havale ediyorum.
Moto G (4) cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bjkas taki bu baský nedir.. hayra alamet olsa tmm dicemde.. korkuyorum resmen ..
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tl bazlý bir rekor daha gelid ama bjk umrunda deðil di ekstra bi beklenti yok endekse uyum gösterse ama o da yok
Yer Ýmleri