Bir de endeks bazýnda grafik nasýl acep
Moto G (4) cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de endeks bazýnda grafik nasýl acep
maç linki varmý acaba
Endeks 120 bin oldu bjkas 4.10 ne lanet kagida cattik ya
bunu çizmek ve yorum yapmak bilenler için o kadar kolay ki bilmeyene vay beeeee cinsinden gelir
6 tl gelen düþeni kýrýp ve geri dönüp onay aldýðý için ben damladým bjk ye zaten takipde idim
ne maç ne transfer için aldým tamamen bu grafiðe aþýk oldum VE ÝPTAL EDÝLEN BEDELLÝNÝN TEKRAR YAPILMA ÝHTÝMALÝ
Ya sen diyorsunki bedelli yapacaklarsa da fiyatý yükseltirler diyorsun öncesinde sonrasýnda bedelliyi patlatýrlar. Arkadaþým bu 2015 teki mevzuda hisse 2.20 -2.25 bandýndaydý stabildi yani haber bir geldi 1.60 a indi kaðýt hýzlýca. Bunu hatýrlýyormusun. Sonrada stad ve þampiyonluk sürecinde bedelli iptal haberi gelmiþti takýr takýr yükseldi kaðýt. Sen aðzýna çok doladýn bedelliyi.. bence spek bize dolayacak biþeyleri. Marifetmiþ gibi aldým diyorsun bir de.bedelli yapar diye.!!
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BJK maçý kazandý ya Pazartesi spek bunu deðerlendirir eksi yönde
Bedelli marifetmiþ gibi yazan arkadaþa sesleniyorum,sen yenisin galiba kâðýtta bedelliye yakalan da görürsün aþaðý mý gidiyor yukarý mý.Üstelik elinde lotun kadar para koymalýsýn ki,daha çok gir...sin
Deðerli ortaklar bu konu çok can sýkýcý olmaya baþladý ama madem konu buraya kadar geldi bilenlerden þu soruma cevap vermelerini istirham ediyorum: misal benim elimde 100k lot varsa, bedelli çýktýðýnda elimdeki hisse kadar mý katýlmam gerekir yoksa elimdeki para veya yatýrmak istediðim tutara göre katýlým yapabilir miyim? Veya bedelliye iþtirak etmeme hakkým var mýdýr?
Þimdiden cevap verenlere teþekkürü borç bilirim. Güzel bir hafta sonu dilerim herkese...
Yer Ýmleri