daha nsl bir hikaye bekliyorlar acaba
Niçin olduðuna deðil,ne oluyor ona bakýn!..Munehisa Homma
daha nsl bir hikaye bekliyorlar acaba
Niçin olduðuna deðil,ne oluyor ona bakýn!..Munehisa Homma
Þampiyonlar ligi þampiyonu olsun o zaman yükselir))
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
daha önce yazdýðým yazý:
endeks 103,100 civarýndan yukarý doðru verdiði tepkiyi þimdide aþaðýya doðru tekrar deniyor eðer bir önceki yaptýðý aþaðý hamlesi olan 103,100 civarlarý kýrýlmaz ise yön yukarý olarak test edilmiþ olacak ancak bunun için tekrar yukarý hamleler gözlenmeliki yazýmdada belirttiðim gibi belli noktalar var þimdi bunlarýn içine 105,500 civarýda dahil oldu.neden derseniz bugün denediði nokta 105,500 civarý idi burayý kýrmasý gerekiyor kýramaz ise tekrar aþaðý salarlar.
saðolasýn Kalvin, ama bu kaðýdýn endeks/sporsal baþarý/bilanço/kasaya giren para vs...ile iþi yok; 8 aydýr takipteyim bu çok açýk...çok güçlü babalar ellerindeki milyonlarca lotu küçük küçük artýþlar ile millete yediriyor malesef...asýl amaç ise elimizdeki malý býktýrýp ucuza sattýrmak..sabýr diyoruz..
bir hisse günlük normal hacminin 3-5 katýna çýkýp (þu anda 62 milyon TL) kýmýldamýyor aksine aþaðý gidiyorsa ,o hisseye bulaþýlmaz ,ilerde isterse uzaya gitsin bunun bir önemi yoktur ,önemli olan hissenin normal davranýþlar sergilemesidir ,spor hisselerinin hepsi bataktýr öz sermaye olarak , o zaman fiyatlayacaðý sportif baþarý olmalý ama ýsrarla bunu yapmýyor
diðer sportif hisseler normal hareket ediyor ama BJKAS sanki uyuþturucu almýþ gibi davranýyor .Gsray hissesini örnek göstermiþ vatandaþ ,Gsray hissesi 6 dan 9 a gitti ,yüksek bir bedelli getirdiler ve büyük maçlarý kazanamayýnca düþtü .Bu normaldir
Burdaki yazan arkadaþlarýn bir kýsmý da hisse davranýþlarýyla ayný özelliði gösteriyor ,adam endekse takmýþ kafayý sanýrým ergen bir beþiktaþlý hisseside olduðunu sanmýyorum
Neyse kalanlara , umarým hedeflerine ulaþýrlar .
bana atýfta bulunmuþsun cogito arkadaþ.evet baya ergenim hemde düzduvara ergenim.sapýna kadarda Beþiktaþlýyým her maçýna giderim inönünün kapýsýnda yatmýþlýðýmýz vardýr saðlýk doktorlarýyla samimiyetimiz vardýr beþiktaþta paf takýmdan abilerimiz vardý zamanýnda. biz beþiktaþýn metin ali feyyaz kadrosunun yetiþtirdiði efendi Beþiktaþlýlarýz ama yeri geldimi çarþýyla yakar yýkarýz biz aleme karþýyýz.þimdi gelelim sana seni ilgilendirmiyorsa benim gönderdiklerim okumaya bilirsin yada forumda beni kitlersen yazdýklarýmý görmezsin .neticede burasý halka açýk bir yer ve saygý çerçevesi içersinde olmak kaydýyla paylaþýmlar normaldýr.kal salýcakla hissem yok demiþsin yanýlýyorsun 4,45 ten 50 bin hissem var istersen mail ver görüntüsünü atayým. bizde faso fiso olmaz sen rahat ol.
Yer Ýmleri