Tinerci spek denilince kýzýlýyor bana,bu spek tinerci deðilse nedir bana birisi izah etsin
Tinerci spek denilince kýzýlýyor bana,bu spek tinerci deðilse nedir bana birisi izah etsin
Tiner ceken ancak boyle yapar ,..,,
Arkadaþlar yillardir spor kaðýdi alirim bu kaðitlari götüren 2 grup vardir biri yatirim finans diðeride gedik.. diðerleri hikaye bugunku yatirim finanstaki 2 milyon lot guzeldi eksik olan gedik destek atmadi.. yakinda o da gelir cumbus baþlar.. bide su aðzinizda emzik gibi bi spek lafi var býrakin ne speði ..
Spekülatif deðil o kedi dir kedi
Bu kaðýtta akýl karýþtýrmak için speðin extra aksiyon yapmasýna gerek yok bence burada yazýlanlarý okuyan küçük yatýrýmcý zaten beyin spazmý geçirir bu kadar birbirine zýt yorumlarý baþka yerde göremezsiniz.
Spek efendi iki lafta sana söyliycem içimden öyle küfürler geçiyorki ama buraya yazamýyorum ulan çapsýz aç köpek senin ................
daha ne kadar kasýcan burayý neyin peþindesin oðlum kim sana bu fiyattan mal verecek düþse alacak adamda çok ne yapmaya çalýþýyorsun ya paran yok yada cidden orman çocuðusun sen
Ne kaðýtlar % 100 % 200 hatta daha fazlasý prim yaptý o kaðýtlardada sahipler var spekler var orman çocuklarý var küçük yatýrýmcý var ulan bizdeki nedir arkadaþ kimsin oðlum sen milletin anasýný aðlattýn cidden sana nasýl bir yakýþtýrma yapmak lazým herþey hafif kalýyor sana.Ulan bizde var 50 bin 100 bin lot e sen speksen milyon lotlar vardýr bu fiyat 2 yýldýr 4 lerde nasýl para kazanýyorsun nasýl bir manyaksýn sen kiminle ne hesabýn var ne dönüyor lan burda Allah belanýzý versin si....gidin lan burdan.
Ahmet Ürkmezgil: "Manchester City, Cenk Tosun'u izlemeye geldi. Birkaç takým daha vardý. Ancak þunu söyleyebilirim hocamýz Cenk Tosun'u býrakmaz. Baþkanýmýz da býrakmaz."
Beþiktaþ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Radyospor'un Spor Kazaný programýnda Özgür Sancar'a özel açýklamalarda bulundu.
"Beþiktaþ'ý izlerken rüyada mýyým acaba dedim…"
Galip gelebilirsin, tur atlarsýn, kale direklerinden döner, ezilirsin, zorlanýrsýn ve sonunda bir gol bulursun. Hem maç biter hem sen bitersin. Ancak Beþiktaþ öyle deðil artýk. Bir 90 dakika daha olsaydý da biraz daha Beþiktaþ'ý izleseydik diye herkese söyleten bir takým vardý sahada. O kadar muhteþemdi Beþiktaþ. Ýkinci yarýnýn ilk 20 dakikasýný izlerken rüyada mýyým acaba dedim. Kendimde futbol oynadým yýllarca, uzun zamandýr bu kadar keyif aldýðým bir futbol izlememiþtim. Takýmýmýza ve taraftarýmýza çok teþekkür ediyorum.
"Porto yöneticisi taraftara, futbola hayran kalmýþ…"
Porto Yöneticilerinden bir tanesinin maçtan sonra gelip bana söylediklerini her Türkün duymasýný isterdim. Þu anda durumu belli olmayan bir takým, galip gelselerdi belki iþi bitirme noktasýna getirceklerdi. O yönetici arkadaþýmýzýn inanýn bana mutluluktan gözlerinin için gülüyordu. Çünkü taraftara, futbola her þeye hayran kalmýþ. Ayný zamanda 2.lik þanslarýnýn da devam ediyor olmasýndan dolayý mutluydu.
"Her þeyiyle muhteþem bir geceydi…"
Her þeyiyle muhteþem bir geceydi. Futbolda dün yoktur. Ýnþallah bundan sonrasýnda da bu þekilde gerçekleþecek. Beþiktaþ ve Türk futbolu bunu hak ediyor. Ýnþallah bir dahaki turlarda da bu þekilde olacaktýr.
"Real Madrid çýksa da Beþiktaþ elinden geleni yapar…"
Þenol Hocanýn konuþmasýna bayýldým. Bir gerçek var… Bir dahaki turlarda Manchester City gibi Bayern Münih gibi çok önemli takýmlar olacak. Bunun bilincinde olmak lazým. Atýp tutmamak lazým. Çok üst düzey birkaç takýmýn dýþýnda diðer takýmlarda güçlü ama o birkaç takýmla eþleþmemiz durumunda þansýmýz daha yüksek olacak. Tabii ki Real Madrid gibi takýmlar çýkarsa da Beþiktaþ elinden gelenin en iyisini sahada yapacaktýr.
"Tarih tekerrür ediyor olabilir ama…"
Çok eskilere dayanan, yanlýþ hatýrlamýyorsam 60'lý yýllarda Real Madrid'le bir maçýmýz var. O zamanlar þerefiyle, hakkýyla oynamýþtý Beþiktaþ. Ancak elenmiþti. Þimdi tarih tekerrür ediyor olabilir ama tabii daha düþük çaplý takýmlarýn gelmesi iyi olur bizim için.
"Cenk Tosun'u Mario Gomez'e benzettim…"
Cenk Tosun'u bizim Mario Gomez'e falan da benzettim. Topu alýyor, saklýyor, çalým atabiliyor. Onun dýþýnda kanada geçip depar atabiliyor. Güçlendi de… Cenk bu sezon özellikle o güzel olan meziyetlerini çok üst düzeye taþýdý. Bu yaz çok iyi çalýþtýðýný ve bu þekilde kendini gösterdiðini düþünüyorum. Ayný þekilde Tolgay, Pepe, Atiba, Babel… Hangi birini sayayým, Allah bu takýmý nazarlardan korusun.
"Manchester City, Cenk Tosun'u izlemeye geldi..."
Manchester City, Cenk Tosun'u izlemeye geldi. Birkaç takým daha vardý galiba. Kafam çok daðýnýk, net hatýrlayamýyorum þu anda. Hala etkisindeyim (Gülüyor). Ancak þunu söyleyebilirim hocamýz Cenk Tosun'u býrakmaz. Baþkanýmýz da býrakmaz. Sezon sonunda þartlar uygun olursa olabilir ama. Bunlarý yapmak zorundayýz artýk zaten günümüz futbolunda. Alýp, yetiþtirip, satmalýyýz. Bu döngüyü saðlamayýz. Tolgay'ýn da ayný þekilde talipleri bulunuyor. Tolgay'ý, Oðuzhan'ý, Cenk'i, Babel'i kim istemez ki.
hepsi hikaye .... fiyatlar tiner kokusundan baygýn ......
Yer Ýmleri