Ýþin aslý halat kullansa da olur þaka makaNeyse Bu hisse þanslarýndan birini cuma akþamý harcadý maç galibiyet ile bitse idi þuanda daha deðiþik senaryolar konuþuluyo idi neyse gelecek maçlara bakýcaz artýk da gerçekten bunalttý xD
Kaç ay oldu Oðuz moðuz konuþurdu geçen yýl da o arkadaþ 5 küsür maliyetli idi okadar laf dedik hisse 6 yý da geçti belliki gene satmamýþ yersenBurada ben ve benim gibi çok güzel kardan deli zarar yazanlar vardýr açgözlü olmamak lazým -.- Olabiliyor böle þeyler yapcak biþi yok þahsen maliyeti 4,30 lara kadar çektim ama çek çek nereye kadar meblað büyüyünce bi kademe bile adama koyuyor tabi ^^ Y.T.D
Hisse gider gider de 1.liðe dokunsa ligde ozaman koþmaya baþlar iþte .. Teknik grafik pek anlamlý deðil kanalý belli þuanda zaten ..

Burada ben ve benim gibi çok güzel kardan deli zarar yazanlar vardýr açgözlü olmamak lazým -.- Olabiliyor böle þeyler yapcak biþi yok þahsen maliyeti 4,30 lara kadar çektim ama çek çek nereye kadar meblað büyüyünce bi kademe bile adama koyuyor tabi ^^ Y.T.D
Alýntý yaparak yanýtla
sen bir de bedelliyi dayarlarsa gör... hazýr mallar küçük yatýrýmcýlarda...

Yer Ýmleri