http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post1806443
Haftalýk hisse yarýþmamýzda kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarýþalým.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post1806443
Haftalýk hisse yarýþmamýzda kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarýþalým.
bir halt olacaðý yok.
Anderson Talisca tercihini söyledi
04 Mart 2018 | 10:58 KAYNAK: (AKÞAM)
Brezilya basýnýna konuþan Beþiktaþ'ýn yýldýz futbolcusu Anderson Talisca, "Beþiktaþ'ý Benfica'ya tercih ederim" dedi. Genç futbolcu, Portekiz Kulübü ile sözleþme uzatmasýyla ilgili de konuþtu.
Beþiktaþ'ýn yýldýzý Anderson Talisca, kupada oynanan Fenerbahçe maçý sonrasý Benfica ile sözleþmesini uzatmak zorunda kaldýðýný söylemiþti. Bu açýklamalar þaþkýnlýk yaratýrken, 24 yaþýndaki Brezilyalý yýldýz ülkesinde bir kez daha röportaj verdi. Talisca, Ýlk olarak Portekizden Beþiktaþa gelme fikri harikaydý. Burada çok güzel günler geçirdim ve bu hâlâ devam ediyor. Þu anda bonservisi alma iþini Beþiktaþa býraktým. Açýkça söylemek isterim ki Beþiktaþý, Benficaya tercih ederim. Kulübümde çok mutluyum. Milli takýma seçilme hayalimi burada gerçekleþtirebilirim dedi.
UZATMA FÝKRÝNÝ BEN SÖYLEDÝM!
Taliscanýn menajeri Carlos Leite ise, Anderson Taliscanýn Fenerbahçe maçýndan sonra yaptýðý açýklamalarla ilgili Portekizin A Bola gazetesine konuþtu. Leite, Kiralamanýn ikinci senesinde iki kulüp arasýnda bir anlaþmazlýk olmuþtu. Ben de onun Avrupa kupalarýnda oynamama ihtimalinden dolayý endiþe duyuyordum. Ona Benfica ile sözleþme yenileme konusunu ben açtým çünkü bunun daha iyi olduðunu düþünüyordum. Ýki taraf da davalýk olabilirdi ve bu durum Talisca için iyi olmazdý. Taliscanýn Sözleþmemi zorla uzattýlar söylemi Beþiktaþ taraftarýndan çekindiði için yaptý. Çünkü taraftarlar Taliscayý çok seviyor ve yanlýþ anlayýp kalpleri kýrýlabilirdi diye konuþtu.
ÞAMPÝYONLUK HEDÝYESÝ O OLACAK
Taliscanýn 31 Mayýs 2018e kadar satýn alma opsiyonu Beþiktaþta bulunuyor. Siyah-Beyazlýlar, ligdeki üst üste 3. þampiyonluðunu elde ettiði takdirde yýldýz futbolcunun tapusunu alacak. 20 milyon euroluk bonservisi bedelinin bir kýsmýný peþin, diðerini taksitlere bölerek ödemeyi düþünen Beþiktaþ Yönetimi, Finansal Fair Play anlaþmasý bu sezon sonu biteceði için rahatlayacak. 20 milyon euroluk bedeli gözden çýkarmanýn nedenleri arasýnda ise hem Taliscanýn iki yýldýr süren yüksek formu hem de hâlâ 24 yaþýnda olmasý yatýyor.
UEFA açýkladý! Ýþte Beþiktaþ'ýn sýralamadaki yeri...
Þampiyonlar Ligi'nde oynanan maçlarýn ardýndan UEFA 2017-2018 sezonu kulüpler sýralamasý güncellendi. Ýþte Avrupa'nýn dev takýmlarýný geride býrakmayý baþaran Kara Kartal'ýn sýralamadaki yeri...
1. 1.Bayern Münih - 21.00 puan
2. 2. Manchester City - 21.00 puan
3. 3. Tottenham - 21.00 puan
4. 4. Real Madrid - 20.00 puan
5. 5. Barcelona - 20.00 puan
6. 6. Liverpool - 20.00 puan
7. 7. Manchester United - 20.00 puan
8. 8. Beþiktaþ - 17.00. puan YTD(yatýrým tavsiyesi deðildir)
bu sessizliðe bayýlýyorum kimse yok ne güzel. Böyle sessizlik her zman iyidir ;)
Başkan divan toplantısında söyledi firmanın adını açıklamadı sadece dünya çapında bir firma dedi.
Yer Ýmleri