Sayýn emperador;biraz inceleme fýrsatý bulabildim.Þöyle ki;c.tesi günü 012 sýralamasý bana uygun geldi.Özellikle 0 bitmesi çok olumlu diye düþünüyorum.Çünkü FB fikstür avantajý var.Selamlar.YTD
Sayýn emperador;biraz inceleme fýrsatý bulabildim.Þöyle ki;c.tesi günü 012 sýralamasý bana uygun geldi.Özellikle 0 bitmesi çok olumlu diye düþünüyorum.Çünkü FB fikstür avantajý var.Selamlar.YTD
haftaya ptesi sportiflerden biri gitmeye baþlayacak yavaþ yavaþ þampiyonluk havasýna girilir en erken þampiyonluk nisan ayýnda idi o yüzden spek elini çabuk tutmalý!Gs feneri yenemez gs deplasmanda týrt önemli olan baþakþehir bjkas maçý![]()
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Teþekkür ederim Sayin emperador.ytd
týk týk eyi günler fiko burada mý diye soracaaadým![]()
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
baþakþehirin dejavantajý emre belezoðlu ve bir önemli futbolcusu daha kart dolayýsýyla maçta yoklar .Beþiktaþýn dejavantajý Quaresma yok ve bir kaç senedir maalesef pek baþarýlý deðil beþiktaþ baþakþehir karþýsýsýnda .
Mutlak en az 1 puan çýkarmalý ,deðilse þampiyonluk olayý biter en azýndan benim gözümde ,tabi galatasaray fener maçý da en az bu maç kadar önemli alex in coþkusuylafenerin alacaðýna inanýyorum ayrýca aziz yýldýrým maðlubiyette koltuðu gidecek korkusuyla galibiyet durumunda 1 milyon euro prim daðýtacakmýþ futbolculara
B.sehir seyircisi büyük dezavantaj
GM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitmedi gitti
SM-A320F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri