Benim sampiyonluk inancim bitti bugun, kendi fikrimdir..2.lik bile zor duruyor...sampiyon olamama fiyatlandiginda dip ne olur tahmini olan varmi..
Benim sampiyonluk inancim bitti bugun, kendi fikrimdir..2.lik bile zor duruyor...sampiyon olamama fiyatlandiginda dip ne olur tahmini olan varmi..
Yanlýþlýkla gol olur diye korkudan kaleye topu isabet ettirmediler maçta bariz þike var yönetim ya borsa da keyi dökme peþinde ya da idda oynuyorlar bunun baþka açýklamasý yok
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enseyi karartmayalým yarýn çok az geri çekilme olur sonra toparlanýr.. 4 puan fark var ama rakiplerin zorlu maçlarý var bu zorlu maçlarda beþiktaþ bu farký kapatýp öne geçecektir.
Bir çuval inciri berbat ettiler yazýk
Moto G (4) cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 kiþi kalan fenere gol atamadýlar 30 dk
10 kiþi kalan baþakþehire 30 dk gol atamadýlar.
Kendileri 10 kiþi kalýnca yarým düzine yiyorlar.
Benimde þampiyonluk beklentim bitti.
Her þey elimizdeyken baþkalarýnýn insafýna hatasýna kaldýk..
Yemez artýk bu haftadan sonra.
Zaten düþecek takýmlarý yenememek gibi takýntýmýz var.
Büyük maçlarý kazanamama gibi fobimiz var.
Aradakileri yensen ne olurki..
Hikaye bir takýmýz vesselam.
+ ve - bakalým
Pozitif Beklentiler
-Fiktur avantajý.(TT deplasmanýndan önce Nisan Dönemi içerde üst üste 2 maç içerde ve Akhisar deplasmaný)
-Kredi yapýlanmasý kap haberi
-Sponsorluk kap haberi
-Fair Play anlaþmasýnýn sene sonu bitiþi (Sene sonu transfer kotasýnýn kalkmasý - Talisca satýþý için önemli)
-Bilanço beklentisi (Þampiyonlar ligi ve Cenk satýþlarýnýn bilançolara yansýmasý)
-Baskýlama yapan aracý firmanýn lot sayýsýnda azalma (Citi baskýlamasý bitmesi / Fiyat 3 aydýr 1 -1.1 Dolar bandýnda )
-Sene sonu Dünya kupasý (Talica Avrupaya satýþ / Querasma-Pepe Çine satýþ )
Negatif Beklenti
- Þampiyonlar ligi gidiþ biletinin alýnamamasý (Ýlk ikiye girememesi)
Yer Ýmleri