þu anki durum fiyatlanmadý mý zaten aylardýr düþe düþe 3,30 lara inerek? daha nereye inecek? 6,60 dan 3,30 a geldi! zaten baþakþehir maçýný alamadýðý hafta durum ortaya çýkmýþtý.
þu anki durum fiyatlanmadý mý zaten aylardýr düþe düþe 3,30 lara inerek? daha nereye inecek? 6,60 dan 3,30 a geldi! zaten baþakþehir maçýný alamadýðý hafta durum ortaya çýkmýþtý.
Senin gibi umut tacirleri yüzünden bu haldeyiz
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
326/327 acilis bekliyorum. sonra 330 larda yataya sabitler.. ilk fiyatlayacagi sey senolun ben gorevimin basindayim demesi... sonra kupa macina cikmalari.. sonra transfer .. seneye ise uefa ligde gidis etkiler.. fon girmeden buyuk hareketlilik olmaz.. ama bundan sonra giren fon satmaz... benim calismama gore dip 297 gozukuyor orai gorurse kuvvetli alim gelir ama sahsen ben bist cok bozmadigi surecr orayi gorecegini sanmiyorum.. kisa ve uzun vade hersey bitti bugun gorecegi yerler son yerlerdir kanaatimce..
GT-I9060I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýyi niyet ve düþ kýrýklýðý ile yazýyosan ne ala ama menfaat için yazýyosan üzücü senin adýna..Borsa kýsa vadecilerin yeri deðil..Kýsa vadeci bugun kazanýr yarýn kaybeder tecrübeyle sabittir.
Neyse bunu bir köþeye yazalým dursun elbet tekrar alýntýlarýz zamaný gelince . Ne de olsa dönem senin gibi karamsar ''yatýrýmcýlarýn'' dönemi.
Herkese bol þans unutmayýn sizin sattýklarýnýzý her zaman birileri alýyor.Sizin aldýklarýnýzý da birileri satýyor.
Bugün, BIST açýlýþýnda özellikle ilk dakikalarda elimde olmasýný istemediðim tek senet![]()
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Benim fikrim olay tamamen kredi anlaþmasý ile ilgili. Görüþülen rakam 96.400.000 $ .
Seçimlerden önce (Kur bu kadar salýnýrken) açýklama gelmez gibi duruyor. Zaman gösterecek
Konuyla alakalý kap haberi;
KAPa 5 Temmuz’da yapýlan bildirim üzerine güncellemede bulunan Beþiktaþ, Denizbank ve Ziraat Bankasý’yla yaptýðý görüþmelerle ilgili açýklama yaptý. KAP’a yapýlan açýklamada, “05.07.2017 Tarihinde yaptýðýmýz bildirimde Þirketimiz ile Denizbank A.Þ ve Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankasý A.Þ (konsorsiyum bankalarý) arasýnda, güncel banka kredilerinin refinansmaný ve ticari borçlarýn finansmanýnda kullanýlmak üzere 96.400.000 USD muadili kredi kullanýmý konusunda mutabakata vardýðýmýz kamuoyunun bilgisine sunulmuþtur. Söz konusu kredi üzerindeki çalýþmalar devam etmekte olup nihai kredi sözleþmesi imzalandýðýnda kamuoyu bilgilendirilecektir
3.04. kazansaydý yüzde 10 artarmýydý emin deðilim![]()
Yer Ýmleri