Arkadaþlar, bir geliþme mi var duymadýðýmýz..
Arkadaþlar, bir geliþme mi var duymadýðýmýz..
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Eksi 20 ye gidiyor görünen o
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temeli idama mahkum etmisler... son arzun nedir diye sormuslar... bu da bana ders olsun demiþ....
Biz bu kaðýdý aldýkya bu hareketler de bize ders olsun... spek efendi demirden korksak trene binmezdik.. yapabiliyorsan taban çek te görelim...
3 ün kýrýlmasý iyi olmadý. Düþüþ devam edebilir tekrar. 3 üzeri atamazsa
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...31#post2087631
yýllýk hisse yarýþmamýzda Nisan ayý sonuçlarý açýklandý
bir halt olacaðý yok.
Allah belalarýný versin. Þu mübarek Berat gecesi hürmetine gün yüzü görmeyin inþaAllah. Hakkýmý yiyen yarr...mý yesin. Boðazýnýza kursaginiza dursun adý karaktersizler. 2 sene hangi olumlu durumda prim yaptinda þimdi böyle düþüyorsun. Allah bu iþi organize eden kim var ise hepinizin belasýný versin yönetim bu iþin içinde ise onunda belasýný versin. Tuuuu size yazýklar olsun ky hýrsýzlarý. Yazýk yazýk ne hale getirdiniz yazýk yazýk yazýk ki ne yazýk.
SM-N915F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda 4 lu fiyatlardan baslayarak elimden geldigince bu hisseye garibaný soymalarýný engellemek için elimden geleni yaptým umarým bir kaç kiþi de olsa alým yapmalarýný engellemisimdir biz yandýk baþkasý yanmasýn zarar büyük kaçamýyorum da allah bize büyük sabýr versin
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri