Yollasin bak senolu, tavan cekmezse........bu takimi ne hellere soktu o laz kafasiyla.....
Yollasin bak senolu, tavan cekmezse........bu takimi ne hellere soktu o laz kafasiyla.....
Gs 2005-2006 yýllarýnda para bulmak için birçok þey yaptý bilezik yardým falan...adam baþý 100 tl yardým yapýlsa 3 milyon taraftar verse 300 milyon yapar gelen parayý da bir bankayý kapat bunu 2 sene sonra tekrar yap bu süre içinde bonservisli transfer yapma türk oynat ücreti tl ver 2 yýl sonra beþiktaþ götü toplar .....
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
KUMARI OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAKTADIR
Bizi baþka nasýl soyacaklardý aþaðý basmak için sebep oluþturuldu her þey planlý
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acilis tahminlerini alalim.
türkiye kupasý maliyeti getirisinden fazla..maç baþý oyuncu ücretleri vs
bu düþme baský salt bununla alakalý deðil piyasa deðeri 500 mlyn $ 'dan fb-gs fazla idi) 150 mly $ düþen(gs-fb daha düþük) bir bjk yönetimi ne yapmaya çalýþýyor..
pazartesi -9 açýlýþ yaparken son iki gündür + gibi açýlýp sonra aþaðýya þelale oluyor..
benim beklentim cl girme olasýlýðý ,11 nisan uefa gs kararý ve kalan 3 hafta maç sonuçlarý katar mevzusu
birde tvitýrda bjk hisse yatýrýmcýsý bjk yönetimine dava açma hakký doðar gibi yazýlar okudum..
yasal yönü ile mümkün mü ? bilgisi olan arkadaþlar paylaþýrsa iyi olur ..ytd..
Serro lar yalandan 0,62 USD yide gösterdiler...
Cok kasti, demek ki cok kisi mallandi. Bir tepkiyi dün bekleiyordum.
Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!
Ya diðerler aþaðý ya bu yukarý baþka yolu yok ytdeðildir
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri