Daha önce bedelli olayýný dillendirdiðimde burada kýzanlar oldu þimdi herkes bedelli muhabbeti yapýyor belkide yükseliþe geçecek kimse almasýn diye bedelli olacak sözleri dillendiriliyor
Yarýn galiba gs avrupaya gidecek mi gidemeyecek mi kararýný verecek uefa. Ama kesin bilmiyorum bilen varsa karar yarýn mý yazar.
Þimdi gs men edilirse fener bjk coþar ki bugün minik bir kývýlcým çaktý ikisi de.Fener puan kaybeder gs men edilirse bu þelale bir saman aleviyle yukarý doðru evrilir.Ama bu baya uçuk kaçýk bir senerya
Ben hala yönetimin hisse düþüþünde etkin olduðunu düþünüyorum çünkü türkiye kupasý maçýna çýkmama sadece onurlu duruþla açýklanamaz bile isteye ceza aldýrýldý kulübe ve bunu için burada dava açan var mý mesela .Tabiki yok avukat olsam ben açardým þahsen sonuç alayým almayayým kulüp zarara uðratýldý ben zarara uðratýldým hissenin durumu da ortada malum . Peki bu adamlar neden bunu yaptý . hiç bir ky nin kendilerini dava etmeyeceklerini biliyorlardý ve hisse fiyatý düþsün istiyorlardý bence çünkü düþsün alttan toplanýlsýn olmadý gene toplanamazsa patlat bir yüksek oranlý bedelli öyle toplarsýn. Sonra bul bir bahne katarmý olur spor yasasýmý bi süre sonra sür yukarý ver yukarýdan milete tekrar.
Bütün bu süreçte açýa satýþta kullanýldý ve hoop devlet þu anda yeni gördü ya bunu hiseler yarý yarýya erimiþken açýða satýþla ilgili açýklama da bulunuyor.
Daha önceki beþiktaþ bedellisine katýldým orda da fiyatý süründürmüþler di resmen 2 liralara kadar indirmiþlerdi yanlýþ hatýrlamýyorsam. En son olan gs bedellisinede katýldým iyi para yedim ordaki senaryodada gs dip dip gitmiþti 2 tl altýný gösterdilerdi . Þimdi bjk bedelli yaparsa gene hazýrým ama ayýp olan þu ki bir sürü insan hazýr olamayacak yüksek maliyetli ve yüksek lotlular özellikle.
Size tavsiyem bir sürü olasýlýk var hepsine hazrý olun ve satmadýkça zararda olmadýðýnýzý unutmayýn ;)

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri