Bedelliyi yapabilmek için krediyi nasıl çektiğimizi biz biliyoruz diye bişey diyor bizim fiko neden bahsediyor eskidenmi böyle bişey oldu hatırlamadım.
Bedelliyi yapabilmek için krediyi nasıl çektiğimizi biz biliyoruz diye bişey diyor bizim fiko neden bahsediyor eskidenmi böyle bişey oldu hatırlamadım.
Baþkan sermaye artýrýmý meselesinde -di'li geçmiþ zaman kipi kullandý. 2013 ten bahsetti.. Bedelli yok.. Þimdilik.. Ama borç meselesinde "býrakýn daðýnýk kalsýn" modunda...
98 binden 103 bine geldi endex akbabalar mala doymadý bjk ayný yerinde gelde sen bu kâðýda operasyon yapýlmadina inan
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün de karanlýk odada en düþük yerden kapattý.
Moto G (4) cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Batýrdý adamlar ya dolar altýn aldý basýný gitti bu ne vindansizlik hýrsýzlýk alttan maliyet düþürduk hicmi tepki yok oda biliyor yukarý çýkartýrsa saticam... galibin kaðýtlarýný geçti ya soygunculukta....
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksin bugünkü çýkýþýna aldanmayýn, ana yön aþaðý doðru, ytd
HTC 10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kaðýt operasyon yedi, toparlamasý zaman alabilir. Yeni sezona kadar yatay takýlýr sonra beklentilere göre yeniden 3 üzerine atmasýný bekleyelim.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün gs'nin sayfasýna girdim ilk defa. Yazýlanlara bir bakayým dedim. Okudukça geçen sene burada türeyen porsuk çiçekleri geldi aklýma... Porsuklarýn kýrmýzý çiçekleri göz alýcýdýr ama olur da bakmaya doyamayýp doymak istersen önce felç eder seni; sonra da... Bedenin zayýfsa alýr canýný. Bu porsuklarýn isimleri mýh gibi aklýma çakýlý. Bunlar da önce güzel, bakmaya doyulmaz renkli grafiklerini paylaþýrlar, sonra da aðdalý iç gýdýklayýcý cümleleri ile yok þuradan dönecek, þurayý kýrarsa önü açýk, þurayý geçerse þu. Eskiler hatýrlar ne diyordu üstat ! porsuk: "bu hissenin krizsel dibi 4,60 týr..." Þimdi de bu otlarýn muadilleri gs de türemiþ. Masum/mazlumlarýn boðazlarýnda düðüm olmak için ümit enjekte ediyorlar. Ben de dahil ne kadar insanýn hakkýna girdiyseniz boðazýnýzda kalsýn inþallah. Sizin deðil ailenizin kefen parasý olsun. Ben saflýk/enayilik edip aldanmýþtým ve bu 2.5 sene içerisinde de çok pahalý olan dersimi aldým. Kendimden ümit kestim de o insanlara acýyorum. Taþlanacaðýmý ve/ya spek adamý (o da ne demekse) ilan edileceðimi bildiðim için hiçbir iþe yaramayacaðýný bildiðim için elimden sadece dua etmek geldi. Allah kurtarsýn...
Yer Ýmleri