Öylr bir kaç haftada tekrar 3 üstüne atmasýný beklemeyin. Çok sert satýþ yedi. Bunun etkisi uzun süre yatay takýlmaktýr. Spek tekrar mal toplamak ve bezdirmek için 2.20-2.50 arasý 6 ay git gel yapar. Sabreden kazanýr önümüzdeeki 1 yýl içinde 3 üstüne muhakkak çýkacaktýr. Bence tabi.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 hatta daha fazla maliyetli insanlar var burada 3 üstüne çýksa ne olur![]()
http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post2216943
Haftalýk Hisse Yarýþmamýzda Final Haftasý
Son hafta tahminlerinizi alalým.
bir halt olacaðý yok.
Maliyet 3,60 mecbur bekliyoruz
Deðerli ortaklar... Kolay olmadý ama en sonunda bir ev parasý zarar ile bu lanetten kurtuldum. Yatýrým þirketini deðiþtirdim. Güvenmek zorundaydým güvendim. Bu kaðýdýn yatýrým yapýlabilir bir kaðýt olmadýðýný 2,5 sene içerisinde aldýðým pahalý eðitimle öðrendim. Zamanýnda ben burada aldanmýþtým. Artacak gelirler, vizyon sahibi yönetim, kulübün deðiþen çehresi.. Hepsi hikaye imiþ... Þimdi, amacý gerçekten yatýrým yapmak olan benim gibi saflara uyarý babýnda yazýmý yazýp çýkýyorum. Ben yandým siz yanmayýn. Benim gibi taraftarlýk duygusu ile hareket etmeyin. Gerçekten yatýrým yapmak niyetindeyseniz ve zamanýnýz varsa hiçbir þey bilmiyorsanýz sportiflerin üzerini kapatýp kura çekin. En kötü sermayeniz yerinde sayar. Benim gibi dehþet bir zarar muazzam bir zaman kaybý yaþamazsýnýz. Amacýnýz bu deðilse doðru zamaný iyi tayin edip doðru zamanda satýn bu kaðýdý apýþ arasý bezine çevirin... Zaman içerisinde istemeden de olsa kalp kýrdýysam affola... Zararda olanlara Allah sabýr versin. Hepinize bol bereketli kazanç dilerim.
Yer Ýmleri