Bildin mal. Yerine koydu insanlarý biraz utanma olur yukselmeuen kalmadý bu yerinde sayýyor allah belanýzý versin
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne soygun yaptýnýz be hala kapmanin derdinde soyguncular zaman geçse de yaptiklarinizi unutturamicsksiniz
10milyon kâr yazmýþ
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BJKAS Konsolide 2017/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 10047768 Yýllýk Deð%:114
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yarýn eksi 10 yapar bist 100 kagidi ya hicmi utanma olmaz dolar seni aldim 'da 3.5 liraydý daha neyin peþindesiniz la sizde vijdan fln yok lan Allah belanýzý versin seyehat ettiniz uçak çakýlsýn kurtulalým sizden
Bi siteden yorum almayýn ne kombinesini ne passolið kartýna yükleme yapmayýn gitmeyin maçlarýna almayýn üniformasýný atlkýsý vs lisanslý ürününü çünkü anladýmki ne satýlýrsa satýlsýn bjk kasasýna gelen bir para yok.fikret orman ve dümenci ortaklarýný kasasýna giriyor. baþarý satýþ sponsor vs 300-400miyon €kayýp nerde deleðeler nerde üyeler neden hesap sormuyorlar korkuyorlarmý orman ve ceytesinden tüm bjk gönül verenlerin bjk inceleme vs talep edin külübün kasasý boþalmýþ durumda.y
Yer Ýmleri