Kar yapmýþ, biraz çýkar heralde
F5121 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar yapmýþ, biraz çýkar heralde
F5121 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu Hissedeki param dolar karsisinda yuzde 65 eridi...an.zi avra.z sik.yim sizin orman cocuklri..cocugunuzdan cikar insallh bedduam
Bunların nasıl bir o.çocuğu olduğunu yıllardır yazıyorum hepsinin amk
BJKAS yine þaþýrtmadý blançosu en iyi gelen spor hissesi ama düþme konusun da hepsini katladý ,Geçen seneki olayý devam ediyor
Evladiyelik biraktim.hisseleri dolar karýný yapmadan çýkmam buradan bunlar 100 yýllýk kulubu 2 lira deðeri insan içinde Iyi geziyorlar bunlarda yüz fln yok
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün demiþtim soyguncular eksi 5 yapar die doðru tahmin etmiþim
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes hissesine sahip çýksýn ABD neye ek vergi koyarsa koysun 80 milyon diz çökmez herkes iþine gücüne baksýn iyi hafta sonlarý
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
toplam borcunun 2 milyar 103 milyon 854 bin Türk Lirasý olduðunu açýkladý. TRT
Fikret Orman: Bu açýklanan brüt borç miktarý. Alacaklar düþüldüðünde borcumuz 1 milyar 846 milyon Lira. Euro olarak ise 347 milyon Euro civarýnda borcumuz.
Fikret Orman: Oyuncularýmýzla sözleþme yaptýðýmýzda euro 3,9’du. Þu anda ise 7,3 seviyesine geldi.
Fikret Orman: Ezeli rakiplerimizin gelirleri bizden yüksek, giderleri bizden azken, þu anda tam tersi duruma geldi.
Fikret Orman: 6.5 sene içinde hepimiz yorulduk. Heyecanýmýzý arttýrmamýz lazým. Yönetim kurulu ile alakalý seçime gideceðim. Bir seçime gitme kararý alacaðým. Ýsteyen herkes aday olabilir.
Yer Ýmleri