Lanet olsun sana. Allah seni bildiði gibi yapsýn
SM-N915F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýllardýr mahfetti bizi bi güldürmedi yüzümüzü Allahin belalarý hep bana hep bana tuuuuuuuu yazýklar olsun
SM-N915F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar 3.97 paralar nerede görelim
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar az bi þey yazdýklarýmý hafife almayýp dikkat etseniz bunlar olmazdý ama bulaþtýmýz bir kere benim gibi yakanýzý kurtaramýyosunýz burda þu olur bu olur inanmayýda almayýnda derim ne zaman çýkar hiç fikri olanda yoktur çýkmaz amaç insanlarýn cebindekini alýp sömürmek he bunu biz istedik kendimiz bulaþtýk burda diyecek bir þey yok yeni gircek olanlarý bari uyarýn almasýn ben zaten battým diye biliyorum açýk vede net benim rakam vermem hoþ deðil ama bi araba parasý zararým kesin ve zararým da çýkmaz iþte böyle almayýn derim karar sizin
battým lafý kesinlikle yanlýþ bak borsada bana olaný yazayým son bir yýlda tukaþ aldým 1.55 sattým 1.45 zarar kurtarayým dedim 0.34 ihlas aldým 0.28 sattým zarar 2.00 kozaa aldým 2.20 sattým kar ettim ilk kez aselsan aldým 22.20 aldým 26.40 sattým kar bu karlar zararýn yanýnda yok gibi aslýnda ne zaman 6.70 gs aldým tüm paramla 7.88 sattým tüm zarar çýktý.26bin kar vesbe girdim 11.10 maliyet þükür tüm para borsada deðildi 9.85e kar düþtü maliyeti indirdim 10.40a 10.80e sattým bu düþtü dedim 5lerden 4.45e aldým þu an 22 bin zarar. bunlarý neden anlattým bilirmisin o yukarda yazdýðým hisseleri satmasam zarar zarar deyip þu an sade kozalardan 700 bin param vardý.borsa bana sebatý öðretti.6.70 aldýðým gs bile 6.45e düþtü ama sabýrý öðrenmiþtim.þimdi bu hisse hepimiz biliyoruzki illa 5leri görecekkk.isterse 3.50 olsun yeterki acil para ile borsada olmaa.ÝNÞAALLAH sana lazým olan para ile borsaya girmemiþsindir kardeþ.artýk sabah öðle ve borsa kapanýþýnda ekrana bakýyorum.bugün felaket düþmüþüz ama naapak kader bu demekki sadece sabýr.
tühh senin gibi takýma 3 liralara düþmüþ bu kadar aciz misin bjk
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri