Ne bekliyorsun bizim ülkenin sportif faaliyetlerinden key düzmekten baþka dertleri yok
FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne bekliyorsun bizim ülkenin sportif faaliyetlerinden key düzmekten baþka dertleri yok
Ey þeref yoksunu adi spek, hisseyi alýyorum bir daha aldýðým fiyatý göstermiyorsun aylarca bekliyorum. Ve sýkýlýp satýyorum fazla zaman geçmeden sebepsiz bir þekilde 1.91 leri görüyorsun hadi gidiyor diyip takibe alýyorum acaba düþer mi diyorum az bekliyorum bu sefer hacim var düþmüyor gidiyor diyorum alýþ yazýyorum ve dakikasýnda zararý haneme yazýp aþaðýya basýyorsun þimdi soruyorum adi spek bir ben mi kaldým. Dikmediðin býrak yakamý bir zararým kurtarayým [emoji16][emoji16][emoji39]
Son düzenleme : realist123; 12-02-2019 saat: 15:39.
cuma çýktý pazartesi hacim vardý ne oldu bitti gene. twiterddada yazan yazana oldu birkaç gün. þimdi gene sustular. üstelik hemen hepside ben bildim diyordu![]()
Hisse fiyatý nerde olursa olsun arada böyle hareketlendirme yapýp diþliye takýlanlanlarý öðütürler . Ben bile 1.85 maliyetlileri 1.90 dan vermedim çýkýþ baþladý mý acaba diye .... Þimdi yine zarar'a geri döndük. Liderle arasýndaki puaný 3 ' e indirirse belki o zaman BJK de bir hikaye , bir beklenti oluþur ... O zaman hisse kendini 2 lira üstüne atar diye düþünüyorum. Hisse þu an ucuz mu? Ucuz ama BJK de hikaye yok . Sanýrým cumaya kadar yine 1.62-63-64 lere geri geleceðiz . Yani baþladýðýmýz yere. Bu hacimli harekette saman Alev'i olarak tarihe geçecek .
Þeytan uyuyakaldý bir gün.Rüzgar sert esti.Üç tüy düþtü þeytandan.Biri paraya yapýþtý,diðeri mevkiye, öteki de ihtirasa.O günden sonra þeytan hiç bir iþ yapmadý.
toplamaya çalýþýyorlar, ben rahatým 2,5 altýna mal yok bende kýsa vadede ..düþersede alýma devam kademeli olarak muck spekcim![]()
aslýnda takým iyi oldu. 2.sezona iyi baþladýlar. kagawa da kalýrsa seneye daha güzel olur. þ.güneþ gidebilir diye habire yazýlýyor. aslýnda gitmesini istemem þahsen. dönüp dönüp ayný adamlarý getiriyorlar. yeni isimler bulsun m.takým. f.terim, þ.güneþ, mustafa denizliden baþka adam yok sanki. yerli,daha genç hýrslý bir isim bulsunlar.
Yer Ýmleri