Originally Posted by
Dialektik
size katýlmýyorum bu konuda, yönetimsel sorunlarýn olduðu aþikar..þirket sahipli olsa þirket sahibi hakkýnda laf edebilirmi futbolcu, ederse ne yapar bir düþünün, þimdikinden farký olmayacaktýr. Bu iþin çözümü hepimizin olan klüplerin birilerine satýlmasý deðildir, yönetici konuma gelen kiþilere mali sorumluluk yüklemektir ki iyi yönetsin, Baþkanlýðýn ve yöneticiliðin nimetlerinden yararlanýrken, sorumluluðunu da taþýya bilsinler..
Medyada uzun zamandýr diðer kulüpler güllük gülistanlýk, hiç birinin borcu yok beþiktaþ batýyor algýsý bilinçli þekilde ponpalanýyor, ki bunun sebebi yönetimin son yýllarda attýðý adýmlar ve beþiktaþý düzlüðe çýkarma noktasýnda olmalarýndan, bunlarý gönderip kifayetsiz adamlarýn gelmesini istiyorlar ki beþiktaþ aradan sýyrýlmasýn, birde yakýn zamanda öyle yada böyle bir düzenleme yada yapýlandýrma olacak birileri bilinçli sekilde mal toplamak için de haber yaptýrýyor olabilir diye düþünüyorumm..umarým yanýlmam

Mesele Beþiktaþ deðil genel tabiki . Beþiktaþ daha kötü bile olabilir bu ayrý mevzu . Ben satýlsýn demiyorum . Kendi þirketi gibi yönetsin diyorum. Ama bu mümkün deðil . Elin parasýyla gerdeðe girmesinler diyorum. Kulüpler hepinizin olabilir ama AÞ 'lerde bizim ortaðýmýz . Kar etsin diye hisse senedini almýþým. O zaman sorarlar niye borsaya kote oldunuz ? Onu bunu soymak için mi ? Girme borsaya ve kulüplerin yedi sülalesi hepimizin olsun . Baþkanlar ne halt yerse yesin halk verir cevabýný . Benim demek istediðim þu ; mal kendinin ise gözün gibi bakarsýn . Mal kendinin deðilse som altýnda olsa çöpe atarsýn. Bu insanoðlu fýtratýdýr deðiþmez . Dolayýsýyla satarmýsýn yoksa yönetime aðýr sorumluluk yükler zararý ödetirmisin bilmem . O. Zaman yönetim gelecek adam gibi dürüst çalýþacak . Zarar ettirirse giderken cebinden bu parayý verecek yok kar ettirirse de bu kardan yönetime pay verilecek ve öyle gidecek . Ýyiye ödül kötüye maraz yani . Çalaný çýrpanýn , hýrsýz yönetiminde amk. Koyacaksýn . Türkiye'yi dar edecen bu hýrsýz yönetime vs. Mevzu satýlsýn satýlmasýn mevzusu deðil . Mevzu ; dürüst yönetim . Kulüpleri arpalýk olmaktan çýkarmak . Gelenin gidenin tokatladýðý kurum olmaktan çýkarmak . Ýþin özü bu . Adam bakanlýk bile istemiyor ama kulüp baþkanlýðýný istiyor !!!!!!!' Niye ? Arpalýk , bir Derya , bir Deniz . Yiyinti bol . Ye ye bitmiyor . Acil çare kulüplere acil çare kardeþim .
Þeytan uyuyakaldý bir gün.Rüzgar sert esti.Üç tüy düþtü þeytandan.Biri paraya yapýþtý,diðeri mevkiye, öteki de ihtirasa.O günden sonra þeytan hiç bir iþ yapmadý.
Yer Ýmleri