1.40 beðenilmedi 1.36 yaptýrdýlar,bahane piyasa,dolar birden 5.90 üstüne attý+borsada sancý devam ediyor+sportif gelirler için açýklamalar,hepsi bir yana temmuz transferler,peþi lig baþlama tarihinin yaklaþmasý gözler sportiflere çevrilmesine neden olur,bugün bütün sportifler düþüþ yaþadý,bunu ben dövizin yükseliþine baðlýyorum klüplerin borç yükü aðýr olduðu için,tavsiyem buralar toplama yeri sayýlýr...ytd.
Hisse senedi piyasamýzda hareketli günlerle karþý karþýyayýz. TL tarafýnda kurlarda (Euro Grafik) da sýkýþma periyodundan sonra hareketlenmelerle karþýlaþabiliriz.
BJK hissesinde (BJKAS) ise hisse tarahinin en düþük noktalarýndan biri olan 1.31 bölgesine oldukça yakýnýz. Bu bölge aþaðý doðru kýrýlýrsa sonraki hedef 1.20 bölgesi olacaktýr. Ancak yine ayný bölgede üçlü dip formasyonu da görebiliriz. Þayet bu destek bölgesinden geri dönüþler yakalnýrsa yukarý yönde ralliler oluþabilir. Böyle bir durumda ilk hedef 1.58 bölgesi olacaktýr.
![]()
Þu durumda ben Beþiktaþ hissesi almam dövizin yukarý yönlü ivmesi var döviz borcu olan Beþiktaþ gibi kaðýtlara olumsuz etki yapar. þampiyonluk þarkýlarý söylenmeye baþladýðýnda alýrým beklenti gerçekleþmeden kar’ýmý realize eder çekilirim. Ancak bahsettiðiniz bankalarýn kulüplerin borçlarý ile ilgili yapýlmasý planlanan çalýþmasý mý yoksa baþka bir olay mý var onu anlamaya çalýþýyorum. Öyle bir haber olmuþ olsa þimdiye kadar fiyatlanýrdý en son bizim haberimi olurdu diye düþünüyorum. Þunu da eklemek isterim bahsettiðiniz Bjkas hissesinin düþük olmasý ve bu nedenden dolayý alýnmasý gerektiði ise katýlýyorum ancak alýndýðýnda uzun süreli elde tutma ve paranýn zaman maliyetinin de düþünülmesi gerektiði inancýndayým..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
yine basinda soyguncu spek fikonun kýzlarla haberleri geziyor bjk camiasi senden büyüktür fiko seni de göndermesini bilir basýndan þirketi bu hale getirdin 4 5 tl iken bisi yoktu þimdi klüp battý sözde anlamazsin lotlari hisseler yükselmeden bedelini ödersiniz fazlasý ile
çokomelli borsacý
Koskoca besiktasin degeri 50 milyon dolar oyle mi??? Stadi milyon euroluk futbolculari tesisleri arsalari marka degeri 50 milyon dolar oyle mi? 10 yillik dibinde 6.60 dan buralara gelmis. Gencleri yetenek vaad eden herzaman kapali gise oynayan sponsorlari olan besiktas 50 milyon dolar mi???
Yakinda tren kalkar. fenerle gsnin yarisi kadar piyasa degeri su an. 50 m dolar piuasa degeri. Ya liverpool dorukana 50 m dolar verirse ne olacak??
Yer Ýmleri