Bi þamaroðlaný buldular devamlý þamarlýyorlar 5.42 devre kesti.
Bi þamaroðlaný buldular devamlý þamarlýyorlar 5.42 devre kesti.
Önümüzdeki 3 haftanýn fikstürü üçte üç yapmaya müsait. Bugünkü Ajax maçýnda da puan almasý olasý diye 5.50.den giriþ yaptým. Hedefim 1 ay beklemek. Duruma göre yeni karar alacaðým. Nasip
Bjk ne oluyor yahu kendine gel...
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her hafta bu yorumu yapmaktan býktim.Sergen koskoca camiaya karsi sorumlulugunu bil ve geregini yap.illa sampiyonluk sart degil onurlu futbol onurlu adam lazim kuluplere..CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eski bir Beþiktaþlý olarak ÞUNU BÝLÝYORUM KÝ; BEÞÝKTAÞ ne zaman iyi bir kadro kursa maalesef sistemin hýþmýna uðruyor. Tarihe bakýn hep böyle olmuþtur. Sergen Yalçýn ne yapsýn ki A.Demirspor maçýyla baþladýlar. Bunu yapanlar bile bu kadar kötü bir duruma getirebileceklerini tahmin edemediler bence..
Bide kazaniyorum diye pis pis sýrýtýyordu. onu izleyip kanan ve bitcoine giripte kaybeden insanlarýn beddduasý tutmuþtur belkideSM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu saatten sonra yapýlacak tek þey her maçta en az 3-4 tane genç oyuncu oynatmaktýr.
![]()
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Olaya bakarmýsýnýz,maç sonucuna göre 5.49 yazmýþtým 5.38 vermiþ,5.30 oluncada ilave ettik,öncekileri 5.70 üstünden okutmuþtuk,sebebi Giresun saðlam takým ve dirençli,çok iyi kalecisi var,lige kötü baþlangýç yaptý sadece,yorgun BJK'yada hiç acýmadý...neyse tekrar ucuzdan aldýk bakalým,zaten 7 üstüne bekliyorduk hiç orayý göremeden dibi boyladý 5.30-6 arasý oyalanýyor,zamanýnda devler liginde tarih yazan takýma üzülüyorum![]()
Yer Ýmleri