doðru transferler yapamayan tek takým bjk malesef.yönetim anlaþtýk diyor.dedikli oyuncular ya fb ye ya gs ye gidiyor.cimri baþkan ve yönetim para vermek istemiyor.diðer klüblerde daha fazlasýný verince haliyle adamlar parayý tercih ediyorlar.fb ve gs nin yaptýklarý kaliteli transferler peþ peþe gelirken bjk de ise soma spordan yedek olacak oyuncu alýyor.transferlerin özeti bu tam bir fiyasko yaþanýyor.onlarca isim medyaya veriliyor sadece taraftar kýzmasýnlar diye.bir bakýlýyorki kaliteli oyuncular kalmamýþ ve daha düþük kalitli oyunculara yöneliniyor.son dakika eylül ayýndada son günlerde kaliteli transferler zor kalýr zor bulunur.her klüp kaliteli transferler peþinde yönetimde ucuzun ucuzu olsunda onu ucuza alma derdinde.haliyle bonservisi elinde olan oyuncularý almakda kolay deðil.piyasa uçmuþ durumdaymýþ.yani bjk gene transfer fiyaskosu yaþýyor.neymiþ eldeki kadro yeterliymiþ 3.olur bu kadro ancak.yönetim kadro yeterliymiþ ddiyorda.gecen sene 10 puan fark yedin bu sene yetrsiz kadroyla 25 puan fark yersin anca 3.olursun.yönetimin deðiþmesi lazým.taraftarlarýn sabrýda taþmýþ durumda.transferler beklenirken lig baþladý baþlayacak bjk ye gelen yok.herkez yüksek ücret almanýn peþindeler.bjk de para yok.fb ve gs ise basýyor parayý alýyor iyisini bjk de 7-8 oyuncu alamazsa zaten þampiyon olamaz.3.olur anca 25-30 puan geriden tabiki görünen köy kýlavuz istemez.hala hasic montore krem atakan sais oynamayan sakat gazzal sakat cenk bunlarla þampiyonluk mümkün deðilki.
yönetim taraftarý uyutup kandýrýyor.sanki kadro iyimiþ yeterliymiþte.neresi yeteriydide neden 10 puan farla 3.oldunuz.yeterliydise þampiyon olsaydýnýz.yönetim avutmacasý devam ediyor her seneki gibi.yedeksiz bir 11 zor kuruluyor.yedekleri ise sýradan vasat oyuncularla þampiyonluk ise mümkün deðil.durum belli.bu kadro anca 20-25 puan geriden 3.lük yapar.7-8 oyuncu alýnmazsada gene þampiyonluk beklemek hayal olur.taratara yazýk oluyor her sene ayný seneryoyu yaþýyoruz...ytd

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri