Evet... oynanan maçlarda kaybedilen puanlar.takýmýn durumunuve alýnan futbolcularýn kalitesini görmeye baþladýk.alýnan vasat oyuncular 11 e dahi giremeyen kalitesi düþük olan oyuncular ise kadroya dahi girememiyorlar.girmeselerde süper maaþ kontratlarý var.önemlide deðil onlar paralarýný alacaklardýr.kovsanda gitmezler.hatalý transferler yapýldý gene her sene olduðu gibi net ortadaki durum budur.tarftarlar faturayý yönetime kesti.transferlerde yýllardýr baþarýsýz kalitesi düþük oyuncularý bulmakta çok hünerli olan çebi yönetimi haliyle baþarýlý olmasý imkansýzdý.öylede oldu oluyor. bu senede astronomik rakamlara alýnan oyuncular tam bir fiyasko transferler çýktýkim yaptýrýyorsa bu transferleri bjk klübüyle iliþkisinin kesilmesi lazým..tam bir vasat oyuncularý bulup istesende olmaz böyle þey.malesef bu baþarýsýz çebi yönetiminde her sene olduðu gene baþarýsýz transferler yapýldý.þimdi elde var bu kadar 11 e girmekte zorlanan oyunculara bu kadar yüksek ücretleri neden verdiler diyede sormak zorunda kalýyor tarftartarlar haliylede.maçta protestolar yönetime karþý istifa et diyen hatalý transferler nedeniyle bardaðý taþýran yönetim haliyle bu duruma düþeceði belliydi.o zamanda yazmýþtýk.aynýsýda oldu.þenol hocaya yönetim faturayý kesti avrupa maçýndaki 2 0 dan 3 2 lik hezimet yenilgisibu kaosu getirdi haliyle.bu haftayý istsporu yenip 2-0 da atlattýlar.fýrtýna öncesi sessizlik diyelim.gs ile haftaya maç var .bu maç takýmýn ve cebinin kaderini belirleyecek gibi.bjk hasbel kader gs yi yenerse çebi adaylýðýný açýklar ve günü hatta sezonu bile kurtarabilir.fakat günü kurtarmazsa vay haline.o zaman taraftarlarýn serseniþi dahada artacaktýr.futbol kaliteli oyuncularla oynanýyor.starfatr desteði iyi teknik ekibte destek oluyor haliylede.maçýn sonuçunu sahadaki oynucular beliliyorlar.buda kaliteli takým kurmakla oluyor.kaliteli takým kuramadýlar.kaliteli maçý koparacak en az 3-4 oyuncu alýnsaydý þampiyonluktan sözedilirdi.þu görüntüden þampiyonluk getirecek oyuncularýn alýnmadýðý ortada.tabi hakemlerde maça etki ediyorlar.gs li musleraya hakem kýrmýzý kart göstermesi gerekirken göstermedi.hakemler tarf tutuyorlar.hatta var hakemleride tarf tutuyorlar.bu durumda kartalýmýzýn hakemleride yenecek kalitede oyuncular almasý gerekirdi.öyle oyuncular malesef yok.sadec astronomik yükseek maaþlar verilmiþ vasat günü kurtaracak oyuncular alýnmýþ durumda.þu ana kadar oynanan futbo ve alýnan neticelerde çok kaliteli oyuncular göremedik.sadece geson.var.abubekir.amaryey idare eder gibi.baily süratli çabuk oyuncu iyiye gidiyor.kazak oyuncuda günü kurtarýr görüntüye ulaþýyor.yavaþ yavas.çemberlian rebiç onana ve raþitsada bir ilerleme göremedik.yani 4-5 transfer boþa yapýlmýþ görüntüsü var.gs de iyi oyuncular alýndý.fb de iyi oyuncular almýþ durumda bjk ise deve kuþu misali kafasýný topraða gömmüþ gibide vasat transferleri kim yapmýþþsa yönetim bu faturayý birine çýkartmasý lazým.ceyhun kazancý yapmýþsa gönddrdiler.þenol güneþ yapmýþsa bu transferleri onuda gönderdiler.þimdi geriye çebi yönetii kaldý.demekki bu transferleri yönetim yapmammýþsa þu yaptýrdý deyip açýlkasýnlar.yoksa kendileride gs maçýnda sonuca baðlý yönetimde gidecek gibi.bu maçý kazanýrsa kartalýmýz yönetim devam eder.kaybederse gider.çünki artýk bu maç yönetimin kaderinide belirleyecek.yönetim ben transferleri ceyhun yýlmaz ve þenol güneþin dediði oyuncularý aldýmmý dedi ve oyuncularýn iyi çýkmamasý üzerine onlarý sýrasýyla gönderdiler.þimdi gs maçý ile çebi yönetiminin durumu belli olacak.bu kadronun gs yi yenmesi gedson abubekir ve diðer oyuncularýn birlikte muhteþem bir oyun çýkarttýrlasa gs yi yenerlermi olabilir.diðer oyuncularda günü kurtarmýþ olurlar.kartalýmýz bu maçý kaybederse o zaman gümbürtü kopacaktýr.tabiki her þeye raðmen maçý kartalýmýzýn kazanmasýný istiyoruz.bakalým her þey haftaya belli olacaktýr..haliyle kartalýmzýn durumu çok zor.iyi bir sonuç alýnýrsa günü kurtarmýþ olur yönetim haliyle.3-4 nokta transfer ara transferde yapýlrsa þampiyonluða oynarýz.hayal öteside olsa böyle olsun diyelim.taraftar haliyle þampiyonluk bekler 2.lik bile kartalýmýz için baþarý deðil baþarýsýzýktýr.baþarý sayýlamaz.taraftarlar he zaman haklýdýr.taraftarý anca þampiyonluk sevindirir. tek kiriter net þampiyonluktur..ytd.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri