Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
17,40 9.99% 2,69 Mr 15,86 / 17,40
13,23 9.98% 1,41 Mr 12,31 / 13,23
69,45 9.98% 42,71 Mn 63,55 / 69,45
26,04 9.97% 285,35 Mn 23,60 / 26,04
48,58 9.96% 639,47 Mn 43,00 / 48,58
53,10 -10% 391,53 Mn 53,10 / 61,00
38,70 -10% 50,67 Mn 38,70 / 39,70
10,13 -9.96% 1,03 Mr 10,13 / 11,60
7,34 -9.94% 276,19 Mn 7,34 / 7,87
35,24 -9.92% 122,48 Mn 35,22 / 39,30
296,00 -1.25% 6,48 Mr 295,00 / 299,75
29,20 3.55% 5,88 Mr 28,02 / 29,86
68,75 -0.72% 5,34 Mr 68,25 / 70,25
255,25 -0.29% 5,02 Mr 255,25 / 261,25
13,15 -0.23% 4,75 Mr 13,06 / 13,34
17,50 1.51% 704,46 Mn 17,12 / 17,68
330,50 -1.78% 4,33 Mr 330,00 / 338,50
206,50 -0.63% 3,68 Mr 205,80 / 211,80
691,00 -1.78% 2,92 Mr 686,50 / 708,00
89,20 -0.28% 284,52 Mn 88,40 / 89,85
109,60 -1.08% 103,09 Mn 108,80 / 111,00
330,50 -1.78% 4,33 Mr 330,00 / 338,50
27,96 0.65% 154,81 Mn 27,70 / 28,26
10,56 -1.77% 267,57 Mn 10,52 / 11,10
78,15 -0.57% 263,41 Mn 77,65 / 79,80

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 683/736 ÝlkÝlk ... 183583633673681682683684685693733 ... SonSon
Arama sonucu : 5881 madde; 5,457 - 5,464 arasý.

Konu: BJKAS Beþiktaþ Futbol Yatýrýmlarý Sanayi ve Ticaret A.Þ.

Evet... oynanan maçlarda kaybedilen puanlar.takýmýn durumunuve alýnan futbolcularýn kalitesini görmeye baþladýk.alýnan vasat oyuncular 11 e dahi giremeyen kalitesi düþük olan oyuncular ise kadroya dahi girememiyorlar.girmeselerde süper maaþ kontratlarý var.önemlide deðil onlar paralarýný alacaklardýr.kovsanda gitmezler.hatalý transferler yapýldý gene her sene olduðu gibi net ortadaki durum budur.tarftarlar faturayý yönetime kesti.transferlerde yýllardýr baþarýsýz kalitesi düþük oyuncularý bulmakta çok hünerli olan çebi yönetimi haliyle baþarýlý olmasý imkansýzdý.öylede oldu oluyor. bu senede astronomik rakamlara alýnan oyuncular tam bir fiyasko transferler çýktýkim yaptýrýyorsa bu transferleri bjk klübüyle iliþkisinin kesilmesi lazým..tam bir vasat oyuncularý bulup istesende olmaz böyle þey.malesef bu baþarýsýz çebi yönetiminde her sene olduðu gene baþarýsýz transferler yapýldý.þimdi elde var bu kadar 11 e girmekte zorlanan oyunculara bu kadar yüksek ücretleri neden verdiler diyede sormak zorunda kalýyor tarftartarlar haliylede.maçta protestolar yönetime karþý istifa et diyen hatalý transferler nedeniyle bardaðý taþýran yönetim haliyle bu duruma düþeceði belliydi.o zamanda yazmýþtýk.aynýsýda oldu.þenol hocaya yönetim faturayý kesti avrupa maçýndaki 2 0 dan 3 2 lik hezimet yenilgisibu kaosu getirdi haliyle.bu haftayý istsporu yenip 2-0 da atlattýlar.fýrtýna öncesi sessizlik diyelim.gs ile haftaya maç var .bu maç takýmýn ve cebinin kaderini belirleyecek gibi.bjk hasbel kader gs yi yenerse çebi adaylýðýný açýklar ve günü hatta sezonu bile kurtarabilir.fakat günü kurtarmazsa vay haline.o zaman taraftarlarýn serseniþi dahada artacaktýr.futbol kaliteli oyuncularla oynanýyor.starfatr desteði iyi teknik ekibte destek oluyor haliylede.maçýn sonuçunu sahadaki oynucular beliliyorlar.buda kaliteli takým kurmakla oluyor.kaliteli takým kuramadýlar.kaliteli maçý koparacak en az 3-4 oyuncu alýnsaydý þampiyonluktan sözedilirdi.þu görüntüden þampiyonluk getirecek oyuncularýn alýnmadýðý ortada.tabi hakemlerde maça etki ediyorlar.gs li musleraya hakem kýrmýzý kart göstermesi gerekirken göstermedi.hakemler tarf tutuyorlar.hatta var hakemleride tarf tutuyorlar.bu durumda kartalýmýzýn hakemleride yenecek kalitede oyuncular almasý gerekirdi.öyle oyuncular malesef yok.sadec astronomik yükseek maaþlar verilmiþ vasat günü kurtaracak oyuncular alýnmýþ durumda.þu ana kadar oynanan futbo ve alýnan neticelerde çok kaliteli oyuncular göremedik.sadece geson.var.abubekir.amaryey idare eder gibi.baily süratli çabuk oyuncu iyiye gidiyor.kazak oyuncuda günü kurtarýr görüntüye ulaþýyor.yavaþ yavas.çemberlian rebiç onana ve raþitsada bir ilerleme göremedik.yani 4-5 transfer boþa yapýlmýþ görüntüsü var.gs de iyi oyuncular alýndý.fb de iyi oyuncular almýþ durumda bjk ise deve kuþu misali kafasýný topraða gömmüþ gibide vasat transferleri kim yapmýþþsa yönetim bu faturayý birine çýkartmasý lazým.ceyhun kazancý yapmýþsa gönddrdiler.þenol güneþ yapmýþsa bu transferleri onuda gönderdiler.þimdi geriye çebi yönetii kaldý.demekki bu transferleri yönetim yapmammýþsa þu yaptýrdý deyip açýlkasýnlar.yoksa kendileride gs maçýnda sonuca baðlý yönetimde gidecek gibi.bu maçý kazanýrsa kartalýmýz yönetim devam eder.kaybederse gider.çünki artýk bu maç yönetimin kaderinide belirleyecek.yönetim ben transferleri ceyhun yýlmaz ve þenol güneþin dediði oyuncularý aldýmmý dedi ve oyuncularýn iyi çýkmamasý üzerine onlarý sýrasýyla gönderdiler.þimdi gs maçý ile çebi yönetiminin durumu belli olacak.bu kadronun gs yi yenmesi gedson abubekir ve diðer oyuncularýn birlikte muhteþem bir oyun çýkarttýrlasa gs yi yenerlermi olabilir.diðer oyuncularda günü kurtarmýþ olurlar.kartalýmýz bu maçý kaybederse o zaman gümbürtü kopacaktýr.tabiki her þeye raðmen maçý kartalýmýzýn kazanmasýný istiyoruz.bakalým her þey haftaya belli olacaktýr..haliyle kartalýmzýn durumu çok zor.iyi bir sonuç alýnýrsa günü kurtarmýþ olur yönetim haliyle.3-4 nokta transfer ara transferde yapýlrsa þampiyonluða oynarýz.hayal öteside olsa böyle olsun diyelim.taraftar haliyle þampiyonluk bekler 2.lik bile kartalýmýz için baþarý deðil baþarýsýzýktýr.baþarý sayýlamaz.taraftarlar he zaman haklýdýr.taraftarý anca þampiyonluk sevindirir. tek kiriter net þampiyonluktur..ytd.
    Son düzenleme : kartalcý53; 10-10-2023 saat: 12:25.

2. galatasaray ve fener takýmlarýnýn performansýna göre hisse fiyatlarýna bakýnca beþiktaþýn fiyatýnýn bu rakamlara çýkmasý inanýlmaz....herhalde dünkü cimbom maçýndan sonra beþiktaþ yavaþ yavaþ layýk olduðu yerlere gelecektir diye düþünüyorum. paraþüt formasyonu.. bakalým yumuþak iniþmi, çakýlma mý göreceðiz.. yatýrým tavsiyesi deðildir..

3. Ne olmuþ ki dün. Hakemle maçý almanýn ne farký olur. Sen harbiden çok kötü niyetli birisin. Ne oldu pragmatistçe halil büyük hakem demeye falan mý kalkýþacaksýn.

GSRAY klübünün harcadýðý para Kaç Beþiktaþ'ýn harcadýðý para kaç. Dün GSRAY Beþiktaþ'ý silindir gibi ezmeliydi normalde.Gerisi teferruat.

Belli ki borsayý bilmediðin gibi futbolu da pek bilmiyorsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

çebi yönetimi tartar baskýsýyla yönetimi býrakmak zorunda kaldý.yeni yönetim ise adeta enkaz deraldý.çebinin en son fiyaskosu yapýlan on üzeri vasat oyuncu transferleri bu seneye damga vurdu.bu kadar beceriksizce kalitesi dusuk otuncularý alan kimse senelerdir böyleydi zaten.bu vasatý gecemeyen yüksek astronomik ücretleri bu oyuncularý kim kimler aldýrdýysa yeni arat yönetimininde bir hesap sormasý lazýmdýr elbette.hiç adam yoktuki transfer iþinden anlayanda bu kadar iþte anca 3.lük elde edbiþecek oyuncularý bulup aldýnýz.alýp baþarýsýz oluncada tartar baskýsýyla yönetimi býrakmak zorunda mecburen kaldýlar.þimdiarat yönetiminin iþi çok çok zor bu vasat astronomik oyuncularý elden çýkartabilecekmi.klbü iflasa götüren yönetim ve oyuncu menejerlerinide hemen kovmak lazým.bir klüp transferler açýsýndan yýllardýr anca bu kadar baþarýsýz yönetilirdi.bu baþarýslýk çebi yönetimin eseridir.enkaz býrakarak ortadan kaybolup gittiler.beþiktaþýn bu yýl ve ötesi en az 2 yýlý daha heba edilmiþtir.þimdi ne olcak arat yönetimi resmen ateþten bir gömlek giymiþ durumda klübü çebiden devraldýlar.samet hoca feyyaz hoca rýýza hoca ve baþkan arta hepbirlikte baþarýlý transferler yapmalarý lazým.tabii eldeki oyuncularý göndermeleri þartýyla.ayrýca bu astronomik rakamlarý alan bu vasatý aþamayan oyuncular giderlrmi.gönderebililermi.belli deðil.anlaþma yoluyla hemen devre arasýna kalmadan bu oyuncularý göndermek lazým.futbolu futboldan anlayanlar sayesinde baþarýlý olunabilir.yeni yönetim bunu yapmýþ durumda.bu oyuncularý gönderip kaliteli genç parayý þöhreti bulmamýþ dinamik oyuncularýn acilen alýnmasý lazýmki.seneye þampiyonluktan bahsedilsin.bu sene malesef çok yazdýk burada anca bu kadro ile 3.lük olabilir diyede.þimdi aynýsý çýktý.bundan ötesi bu kadroyla gelmez.çebi yönetimin yýllardýr hatasý hatalý oyuncularý almasý neticesi her yýl ayný þeyleri yasadýk.þimdi yeni yönetimden futbolun içinden gelmiþ eski oyuncularýmýzla önümüzdeki senenin planlamasý yapýlmasý acilen gerekiyor.ancak bu eldeki oyuncularý elden çýkarabilirlerse seneye iyi kardo kurulacaðini tahmin ediyorum.böyle bir yönetim anlayýþýný bu yönetim anlayýþýndan bekliyoruz.görüntü açýklamalarda bu yönde.baþarý hep birlikte birlik beraberliklle gelebilir.eski yönetime güle güle.yeni yönetimede üstün baþarýlar diliyor ve bekliyoruz.hayýrlý olsun.
    hisse olarak ise tüm spor hisseleri kumar hissei görüntüsü vermektedir.her bir klübün 7-8 milyar astronomik borçlarý var.taraftarý diye bu hisseleri almak çok büyük risktir.uzak duran kazanýr derim.yeni yönetimden mutlak baþarýlý transferler bekliyoruz.hayýrlý olsun....ytd

5. Besiktasin transferleri iyi/ kötü noktasýnda degerlendirmiyecegim. Fakat rýza calimbayin maça çýktýðý kadro çok ama çok kötü. Bir Beþiktaþ taraftarý deðilim fakat tüm Türk takýmlarý transfer sürecinde çok ama çok yanlýþ transferler yapýyor. Bunlara da en çok maalesef yerli/yabanci fark etmez teknik direktörleri sebep oluyor. Skot ekibi isterse önersin oyuncuyu en büyük sorumluluk teknik direktordedir.

Besiktas ve fenerbahce maçýnda izledigim besikyas kadrosu teknik heyetine yakýþmadý. Açýkçasý rýza hocayý çok bilmiyordum.. fakat kadro çok ama çok garipti. Daha maçýn baþýnda dedim Beþiktaþ çok kötü diye. Orta sahayý resmen fenere býrakmýþtý..

Ayrýca besiktasin bugün 5 oyuncuyu kadro dýþý býraktýðý þeklinde haber okudum. Umarým doðru deðildir. Abubakar vs ciddi maliyeti olan oyuncular. Eðer hocalar ya da yönetimler oyuncularý kadro dýþý býrakarak buna çözüm bulacaðýný düþünüyorsa büyük hata yapýyorlar.. kulüpler zaten maddi olarak kötü durumdayken Bu gibi kadro dýþý birakmalar kulübü çok daha büyük zararlara sokar..

Tamda ara transfer dönemi baþlamýþken oyuncularý az/ çok degerine elinden çýkarma fýrsatýn varken neden bu kadro dýþý býrakmalar.. nereden baksanýz bu futbolcunun yýllýk maaþlarý 200 milyon civarýndadýr.. maalesef gerekirse naz poz da yapsalar sene sonuna kadar naz poz da yapsalar bu oyunculardan max yararlanmak gerekli..

Teknik direktörler kulüpleri ekonomik anlamda daha karmaþýk duruma gelmesini onlemeli. Umarým kadro dýþý haberleri doðru deðildir.

6.  Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Ne olmuþ ki dün. Hakemle maçý almanýn ne farký olur. Sen harbiden çok kötü niyetli birisin. Ne oldu pragmatistçe halil büyük hakem demeye falan mý kalkýþacaksýn.

GSRAY klübünün harcadýðý para Kaç Beþiktaþ'ýn harcadýðý para kaç. Dün GSRAY Beþiktaþ'ý silindir gibi ezmeliydi normalde.Gerisi teferruat.

Belli ki borsayý bilmediðin gibi futbolu da pek bilmiyorsun.
    Bir sene içinde, hissenin 11 kat yükseliþi biraz garip gelmiyor mu ?
    Spek amcayý tebrik ediyorum. Yatýrýmcý dostuymuþ. Kimseyi son vagona bindirmiyor, herkese hisseden çýkma fýrsatý veroyor.

SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

arat yönetimi enkaz devraldý.
    cebi yönetimi baþarýsýz oldu.taraftar baskýsýyla yönetimi býrakmak zorunda kalmýþtý.
    hiç bir baþarýsý bence yoktu.baþarýlý olamadý.
    yýllardýr yaptýðý transferler ortada.baþarýsýz onlarca kalitesiz oyunculara ödenen astronomik rakamlarla klüp adeta iflasýn eþðine getiren çebi yönetimi oldu.hala devam eden cas ta davalarda var.
    hala onun yaptýðý sýradan oyuncularýn alacaklarý ve cas ta devam eden davalar var.ortaya çýktýkca haberimiz yeni yeni oluyor.baþarýsýz çebi yönetimi kalitesiz transferler ve baþarýsýz sonuçlar ortada.çebide orman gibi enkaz býrakarak kaçtý.
    arat enkaz devraldý.devasa borçlar var.
    kalitesiz bir kadro var.satýlamayan kalitesiz vasat oyuncular elde kalmýþ durumda.hiç biri gitmiyor.gönderemeiyorlar.
    vasat oyuncular çpk ve astronomik kontratlarý var.
    antermana çýkarým kadro dýþýda kalsam paramý tam alýrým vermezseniz casa giderim oradan faiziyle alýrým diyorlarki.gönderemiyor yeni yönetim.ghazzal rebic amartey racitza zeytün abubeker daha niceleri hiç biriside hatta aratýn aldýðý sol bek bjk nin formasýný giyecek kalitedeki oyuncular deðiller.
    hasic onana baley sakat oyuncu tyler boyd daha aklýma gelmeyenler bjk çifliðini adeta yeyip bitirdiler.
    yerlilerde vasatý gecemiyorlar.
    genç semih parlýyor.onu 25-30 milyona avroya satýp transfer bütcesi seneye yaparlar.
    menejerlerin oyuncu pazarlamasýda klübü iflasa götürdü.yönetimin kapýsýný yýllarca aþýndýrak vasat oyuncularý yüksek rakamlara bjk ye getirdiler.sonuç böyle hüsran oldu.
    alacaðýný isteyen vida nýn meneh-jerleri bjk için iflas davasý açmýþlar basýndaki habere göre.
    yani klüp battý batacak.
    batmaz tabikide bu yýllýk faizi dahi ödenemeyen borçlar nedeniyle borçu 9 milyarý geçti gececek.
    bu borçlara ne transfer yapýlýr nede baþarýlý olunur.
    arat hemen þu oyuncular gelecek diyordu ne oldu.hava civa.
    koltuða oturunca para olmadýðý gördü.borçun ne olduðu gördü.
    yeni yöneticilerde ceplerinden pek para çýkmaz görüntüdeler.
    parasýz yeni yönetim var.hiç bir transfer yapamýyor .ara transfer 1 hftaya bitiyor.eldekilerde gitmiyor kontenjan açmak zor.
    arat yönetimi ateþten gömlek giymiþ durumda.eli kolu baðlý.baþarýlý olamaz haliyle.iþleri zor ötesi.
    parasýz yöneticilerlede bu iþ olmaz.nitekim olmuyorda.
    haftaya ara transfer bitecek para yok oyuncu alnýnamýyor.son dakikada alýnýrmý belli deðil.alýnsada kaliteli oyuncu bulunurmu.
    hiç bir oyuncusuna transfer teklifi gelmezmi ya.gelmiyor.çünki vasat oyuncularý kimse almaz.
    gs ye bak daha yeni iki oyuncu sattý biri 30 biri 5 milyon avroya.
    ve 2 yeni oyuncu aldý yerlerine adeta bedavaya.
    gs kaliteli oyuncu alýyor.ucuza parlatýp satýyor.durum ortada.
    fb de ayný her aldýðý oyuncuyu satabiliyor. gs kadar baþarýlý olmasada fb de transferlerde baþarýlý oluyor.
    gs fb transferleri kalitelisini buluyor.
    bjk ve ts de transferden anlamýyor.bjk ve ts de batmýþ durumdalar.
    at sahibine göre kiþnermiþ.bjk yi orman çebi adeta batýrdýlar.borçlar ortada.
    arat yönetimi ise bu devasa borçun altýnda ezilmiþ durumdalar.
    eldede sadece vasat kalitesiz 15-20 arasý yabancý oyuncusu var.hepsini satacak bir sistemde yok.
    faydalarýda takýma ancak bu kadar oluyor.lider iki takýmdan 30 puan geriye düþmüþ vasat bir kadronun kapasitsi anca bu kadar olurdu.aldýklarý punalardan sonuçlardan zaten durumda ortada.
    arat yönetimi teknik direktör iþinde büyük hata yaptý görüldüðü gibi.
    en baþarýsýz olabilecek teknik adam buymuþ sanki bunu aldýlar.rýza hoca ile devam edilmeliysi.
    bu hocayý gönderirler yakýnda.
    çünki bu vasat kadro daha çok hocayý yer bitirir.
    parasýz yeni yönetim gittiði yere kadar gider.1-5 yýl sonrada yönetimi kendilðinden býrakýr.çünki bu kadar astronomik kontratlý eldeki vasatý aþamayan oyunculardan þampiyonluk gelmez.sportif baþarý olmaz.taraftarda bir yere kadar sabýr gösterir.taraftar destekliyor.fakat küsende çok.taraftar adeta maça gitmek istemiyor.gidende çile çekiyor adeta.kalitesiz oyuncularla maç kazanýlmýyorki.
    gs oynadýðý oyunla fb nin 1 adým önünde þampiyon olur.fb de olabilir.fakat gs nin kadrosu daha iyi.oyuncularý büyük maçlarý oyayacak ve kaliteli oyuncular.fb yi yenerek ðampiyon olur.puan kaybý ikise yaþamadan belki 2 þer beraberlik yaparak son maça kadar baþa baþ giderler.gs ve fb yönetimini bjk li olarak tebrik etmem lazým.tebrikler.
    hisse olarak ise güya klüpü almak isteyen yabancý varmýþ.
    öylece hisseye gaz veriyorlar.alan bu borçu ne yapsýn enkaz borç var.
    kayyum atanmasýnda vida nebejerlik þirketi alacaklarýn tahsilini istemiþ bj nin iiflasýný istemiþ medyada çýktý bu haberler.
    yýllardýýr çok kötü yönetilmiþ çebi yönetimi tarafýndan ve bir klüpün iflasýn eþiðine getirileceði bir dönemdeymiþiz anlaþýldýðý üzere ve vidanýn hala klüpten alacaðý dava carmýþ ve menejerlik þirketide bjk nin iflasýný istemiþ basýndaki haberlere göre yazdým.doðrusu yanlýþ bu haberlere göre yönetimde bir þey çýkýp açýklamasý lazým.
    bjk taraftarý olarak üzülmemek mümkün deðil klübün ne hale düþürüldüðü ortada.
    borçlarý katlanarak artmaya devam ediyor.
    arat yönetiminin ne kadar dayanacaðý ise zaman gösterir.parasýz yönetim ve devasa borçlu bir klüp var.
    ve astronomik kontratlý futbolculara ödenmesi gereken yüksek rakamlar.
    kimse çýkamaz bu borçun altýndan.
    bu kadroyla en iyi 3 lük olabilir.bu bile büyük baþarý olacaktýr bence genede.
    sadece taraftarý olarak caným sýkýlýyor bu baþarýsýz sezona heba oldu gitti.
    spor hissesi olarak taraftarýda olsam bende yok.bulunamazda.durum ortada....ytd

8. beþiktaþ neden prim yapýyor bunu birisi bana açýklayabilir mi lütfen ? teþekkür ederim þimdiden.

Sayfa 683/736 ÝlkÝlk ... 183583633673681682683684685693733 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •