Originally Posted by
IraSCiBLe
Dostum sen bu kagidi koklamaya basladiysan 2-3 ekmek cikar sanki... Girilir mi kactan girilir senin plan nedir? Hos en son boyle plan yaptigimizda Halkbanka anam aglamisti ama orada tabi ki senlik bir durum yok...
Selam dostum, evet Halkbank ta fena kazýk yedik ama yapýlabilecek bir þey de yoktu. Belirli ve sýnýrlý bir kayýp ile en kýsa zamanda pozisyondan çýkmak gerekiyordu ama yüksek volatilite ve mahkemeden olumlu sonuç beklentisi yüzünden ipin ucu kaçtý ve çok kötü bir deneyim oldu. Zararý sineye çektim ve bir daha da buna bulaþmadým.
BJKAS yarýn sabah açýlýþta son tabanýný çeker ve yine gün içi tabandan kurtulup yukarý tepki verir diye düþünüyorum. Kaðýdýn yarýn 22.80 de durulmasýný bekliyorum, belki buraya inmeden bile yukarý tepki baþlayabilir. Kimbilir bir ihtimal 22.80 ler de kesmeyebilir, daha da aþaðýlara inmeye devam eder. Eksi 100 milyon dolar olan özsermayeyi 170 milyon dolar olan 22.80 e karþý gelen PD ye eklersek ortaya çýkan 270 milyon dolarlýk giriþim deðeri FENER ve GSRAY a oranla kaðýt 22.80 de olsa bile hala pahalý duruyor.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri