Almak isteyene veriyor ohh ne ala...beni üç gündür düþürdü baþ edemiyorum büyüklerim el atsa artýk😂😂😂
Almak isteyene veriyor ohh ne ala...beni üç gündür düþürdü baþ edemiyorum büyüklerim el atsa artýk😂😂😂
1,88 fiyatla bedelliye baþvuran bu fiyattan da hayli hayli baþvurur, 1,5 sene öncesinden bahsediyorum, reddedilince stat açýlýþýna kadar götürmüþlerdi hisseyi. Gs'nin durumu farklý, gs arsa satýþý ile milyonlarý cebe koyacak diye yükseldi, millete malý yedirdikten sonra sermaye arttýrýmýný yaptý, þimdi 2. kez baþvurdu, gs tarihinde bu olayýn çok daha acýmasýzcasýný Ünal Aysal yönetimi yaptý, çok ocak batýrdýlar. Fener de aynýsýný yapmýþtý, en iyi döneminde bedelli ile milleti avladýlar. Beþiktaþ yapar yapmaz bilemiyorum; ama bu haber akýþýnda mal toplamak adýna yükseltip düþürmek gibi hiçbir þey yapmadan sadece her kademede mal vermesini anlayamýyorum ve aklýma sadece bu geliyor. Spor hisselerinde dikkatli olmak gerekiyor. Tarih spor hisselerinin yaptýðý acýmasýz hareketlerle dolu... Böyle bir hissede uzuncu olmak gerçekten yürek iþi, býrakýn geleceði dünü bugünü belli olmayan hisseler bunlar, ne demek istediðimi anlamak için fb ve gs geçmiþ grafiklerini inceleyin, yaptýklarý sermaye arttýrýmlarýný bir kenara býrakýyorum, bu hisselere yapýlan 12 yýllýk bir yatýrýmýn hala zararda olduðunu göreceksiniz. YTD
Aslýnda satýn çýkýn demese de herkes zýmnen bunu ifade ediyor. Beklentiler olumsuz... Ýþte bu noktada yatýrýmcýnýn zihninde zan ve þüphe devreye giriyor. Zararýna satarsam, ya çýkarsa... Zararý göze alýp çýkmazsam, ya daha çok zarar edersem... Telefi edilebilir zarar vardýr telafi edilemeyen/edilemeyecek olan vardýr. Burada da devreye manevi zarar giriyor. Yani her halükarda zarardayýz vesselam.
Eline saðlýk, güzel özetlemiþsin. Birbirimizi etkiliyoruz, bayaðýdýr bu forumda yazýyorum, eski arkadaþlar tanýr zaten, ben þunu görüyorum bu hissede; sürekli yeni arkadaþlar geliyor, 6'lardan beridir sürekli yeni girenler geliyor ve bu arkadaþlar hisseyi aldýklarý için düþüþü kabullenemiyor. Geçen sene sürekli grafik paylaþýp hisseyi 6'dan 4,50'ye kadar burada ne kadar üye varsa hepsine pazarladýðýný düþündüðüm bir arkadaþ vardý. Sürekli yeni dirençler bulur, o dirençler kýrýlýnca yeni hedefler verip yeni dirençler veriyordu. Bu arkadaþýn kendi hesabý veya tanýdýklarý olan birkaç tane de arkadaþ vardý, sürekli bu arkadaþýn grafiklerini pohpohlayýp "helal olsun hocam, çok iyisin üstat..." diyorlardý, biz en ufak bir þey desek "emeðe saygý gösterin, susun, spek uþaðýsýnýz, malýnýzý almaya çalýþýyorlar" diye diye dayak yiyorduk. Yahu adam aylarca gözümüzün önünde hisseyi pazarladý, 8'ler 9'larý hedef gösterdi, onlarca adamý etkiledi, sonra hiçbir þey olmamýþ gibi bir gün yazmayý býrakýp gitti, bunun pohpohcularý da kayboldu gitti. Þimdi yeni moda bu oldu forumlarda, kötü yorum yaptýðýn anda damga yiyorsun, çünkü elinde hisse olanlar o yorumlarý kabullenemiyor, doðru olduðunu görmek istemiyor. Neyse uzattým, kimse kimseye gir çýk dememeli, ima etmemeli ama fikirlerimizi yazýyoruz ve ister istemez birbirimizi etkiliyoruz, buna lafým yok; ama twitter baþta olmak üzere, üstat kýlýðýna bürünmüþ onlarca düzenbaz var, yatýrým firmalarýnýn portföylerini ellerinde tutup, hisseyi etkileyip takipçilerine sürekli mal kitleyen onlarca adam var. Bakýn çok yakýn zamanda bir twitter çakma ustasý Bjkaþ düþeni kýrdý yeni hedefi 5 küsürler diyip 4,80 civarý elindeki tüm malý ky'ye verdi çýktý hisseden. Geçmiþte yazmýþtým bunu araþtýrýrsanýz bulursunuz. Bu konuyu her hissede dile getiriyorum ama insanlar kolay yoldan para kazanmayý sevdikleri için hiç araþtýrmadan, sonunu düþünmeden, hayatýnda bir kez olsun görmediði bu adamlarýn laflarýyla yatýrým yapýp para kazanacaðýný düþünüyor. Gerçekten hayret ediyorum bu duruma. Þimdi girin twitter'a "bjkaþ" yazýp aratýn onlarca çakma saçma sapan adamýn yorumlarýný grafiklerini görürsünüz. Neyse çok uzattým yahu. Geçen sene saðlam zarar edip çýkmýþtým hisseden, baþkalarý da inþallah "kol kesmek" zorunda kalmaz benim gibi. YTD
Haklýsýnýz. Geçen sene ilk aklýma gelen loruhlano vardý mesela. Hiç unutmam "bu hissenin krizsel dibi 4,60" diyordu. Tabi tek de deðildi. Bende ki etkisi ne oldu... Hisse 5,8x iken çýkmadým. Neden? Aþaðý yukarý baþabaþ noktamdý. Ha þimdiki aklým olsa çýkardým. Yine olursa bu kez çýkarým. Derdim para kazanmak deðil paramý kurtarmak. Ama maalesef fýrsat vermiyor. Verecek gibi de durmuyor. Onun için uzuncuyum diyorum. Kimseyi etkilemek istemiyorum. Bunun acýsýný tattým. Maalesef...
Kol kesmek ne demek kardeþ, millet kafayý kýrdý saðlýklý bile düþünemiyor....neyse bekleyip göreceðiz, dediðiniz gibi bedellide gelirse ( buralardan) o zaman full buradayým, bu kadar baþarý maddi gelir açýsýndan da elbet bir gün fiyatlanýr ama su kafadaki kýlýc(bedelli korkusu) olmazsa ...........takipteyim herdaim......
bedelli deyip durdunuz bir þeyi nekadar çok söylerseniz gerçekleþir derler evet bedelli kulislerde konuþulmaya baþlanmýþ satýp çýkýn sonra da satýlanlarý toplayýp yukarý çeksinler satýlan kademelere kadar, bedelli bedelli diyenler bu kadar çok korkuyorlarsa satýp çýksýnlar milleti gaza getirip de sattýrýp kaðýdýn yukarýsýný boþalttýrmaya çalýþmasýnlar .akýl oyunlarý yapmasýnlar .,madem bedelli korkun var dillendirme sat çýk eger bedelli gelirse daha çok zarar yazarsýn þimsiden çýk . þunuda söyleyeyim bir söz vardýr kurt kör olsada yolunu bulur, burda herkez kurttur herkez kendi yolunu bulsun kimsenin gazýna gelipte hareket etmesin.
arkadaþlar bedelli de 10.000 lot 40.030 liran var diyelim portföyde nasýl olur eðer bedelli olursa.....bilmediðim için soruyorum..bilgi veren arkadaþlara teþekkür ederim........
Yer Ýmleri