Ya nerden çýktý bu bedelli isi adamlar sirf bu yuzden bedelli cikaracaklar yeni trend bu simdi hic yoktan yere bedelli konusunu niye acarsiniz anlamis degilim birakalim hisseyi kendi haline elbet bir gun yuzumuz gulecek beklemeye devam
bugunkü maçý alýrsak taban oluruz heralde Ytd
Yargýtay, Beþiktaþ'ýn kayýtlarýnda usulsüzlük iddiasýyla açýlan davada sanýklarýn beraat kararýný bozdu
Yargýtay, Beþiktaþ A.Þ'nin 2005-2007 yýllarý arasýnda 51 faturaya iliþkin kayýtlarýnda usulsüzlük iddiasýyla açýlan davada aralarýnda TFF Baþkaný Yýldýrým Demirmören'in de buldunuðu sanýklarýn beraatine iliþkin mahkeme kararýný bozdu.
Paylaþýldý mý bilmiyorum.Kalýn saðlýcakla
Arkadasým adamlar son genel kurulda bedelli filan gündemimizde Yok dedi, ve de kayýtlara geçti bu ama keþke bedelli versene bitse þu yýpratma hareketleri, yazýk ettiler millete burda verip her baþarýda ellerine vererek hisseyi, 4,80-5.05 arasý yüklü miktarda hacim yapmýþtý ne olduysa o zamanki operasyondan sonra oldu hala da devam ediyor.......bedelli versene spk nýn istediði þartlarý yerine zor getirir ve kabul görmez ama eðer baþvurduðu krediyi alýrsa onu nerede nasýl ne amaçla kullandýðýnda çok önemliiii....yaðni bilgisi olmadan iddia oynar gibi olmuyor, daha çok irdenelecek , haksýz bilançolar da var konuþmaya kalkarsak anlayacaðýnýz yatýrýmcýdadýr ky) bu futbol ve kaliteyle de umut devam ettiði sürece ky- ve bankalar arasý bir savaþ gibi görüyorum ama kaybeden hep bizler herzamanki gibi
Önçelikle tüm spor hisselerinin son zamanlar da düþtüðünü görmek gerekir
Kayseriyi yenerse ,maküs talihin geri döneceðine inanýyorum ,iyi bir algý oluþur ,yok yine çýkmaz ise hisseyi baskýlayan çakal grubuna karþý baþka bir çakal grubu gelip
tavan yaptýrmasý gerekir .Baþka seçenek kalmaz
http://www.borsagundem.com/haber/bes...-oluyor/250890
iþte zaten 1.88 den bu yüzden bedelli yapmaktan vazgeçtiler. kime yapacaðýz malý kime vereceðiz dediler ve ileri bir tarihe ertelediler. þimdi mal kitlenmiþ milyonlar avuçlarýnda...
þimdi burda boþ boþ yazýlar yazmak yerine ( lafým alýntý yaptýðým arkadaþa deðil) bedelliyi konuþmak mý mantýksýz geldi. günler yazýlanlara bakýyorum mesnetsiz altyapýsýz geliþigüzel isyanlardan ibaret. Bedelli konuþursak bedelli yaparlar konuþmazsak yapmazlar zihniyete gel... bence geçen yönetim kurulunda bedelli yapmýyacaðýz demek kliþeleþmiþ bir þirket açýklamasý. asýl bedellinin konuþularak ortaklar olarak yapýlmasýnýn önüne geçilebileceði kanýsýndayým. yani tüm kanallarda beþiktaþýn nasýl baþarý saðladýðý, kaç para kasasýna koyduðu konuþulurken hissenin durumunu konuþan yok. baský yaratýlmalý. tweetlere boðulmalý. trend topic olmalý bedelli istemiyoruz diye. ancak buna saðlýklý bir açýklama gelirse kaðýt prim yapar ve düþüþ ihtimalini durdurur.
arkadaþým olmýyan bir mevzuyu gündeme getirsen ne olacak adamlar demiþ diyeceklerini yok gündemimizde diye .hadi sen gündeme getirdin bizde katýldýk katýlmayýz demiyorum burda herkezýn caný yanmýþ bir yol bir çýkýþ arýyor herkez katýlýr anlýyacagýn ama alýcagýn cevap genel kuruldakinin aynýsý olacaktýr boþuna gündem yapýp beþiktaþý ele güne rezil etme bedelli dendiðinde eger derlerse tabi vaktimiz olacak taksimde buluþur yürür baðýrýr çaðýrýrz seninde tavsiyene uyar twette boðarýz ortamý ve ölümüne gündem yaparýz sen hiç merak etme þüphen olmasýn..bizler þunu bilmiyoruz burasý borsa þirkette herþey yolundada gitse hisselere yansýyacak diye bir durum yok burda þirketin anlaþtýðý spek kimse ki borsadaki hiç bir þirket speksýz hareket edemez bir tek mal pazarlýyamaz iþte o kimse o nezamn isterse ozaman çýkar bu hep böyle olmuþtur ve olacaktýr.bak birileri savaþýyor sence kim ? sen mi benmi ? düþüþteki kaðýdý niye aluyor ,alýp neyapacak ? madem bedelli var niye alýyor ? alan bilmiyormu bedelli olabilir diye? küçük yatýrýmcýyý ayýrýyorum tabiki onun bildiði bir þey yok ky. balýklama atlar olaya. ben sana söyleyeyim kim alýyor tahta yapýcý alýyor ve kademe ayarlamasý yapýyor ilersi için .heee kim satýyor dersen okadarýný bilemem birileri satýyor .þimdi bir sorumdaha var evelsigün 4,13 e kadar geldi satma imkaný verdi, orda satýlaný kim aldý düþüþteki kaðýdý yukarý çekip satýþ fýrsatý veriyorsa kagýd toplanýyor demektir.bureda önemlý olan alttaki satýsý bitirmektir iþte alttan gelen satýþ bittiðinde gün yüzü göreceðiz. y.t.d.
Yer Ýmleri