Bakalım 1.5 görecekmi,çok eski seviyesi buydu,o zaman 1.5 aldığım bile 1.35 yakmıştı,neyse o kadar kötümser olmaya gerek yok bunun tahtacıları kurnaz,bakmışız fişekletmiş![]()
Bakalım 1.5 görecekmi,çok eski seviyesi buydu,o zaman 1.5 aldığım bile 1.35 yakmıştı,neyse o kadar kötümser olmaya gerek yok bunun tahtacıları kurnaz,bakmışız fişekletmiş![]()
Tavan 2.40-taban 1.98,bunların cebindede para yokki müdahale edesinler,havuççu gibi gibi adam lazım bunlara,adı üstünde havuççu
![]()
R kısımında zarar 17.000 gözüküyor,neymiş maliyetim 17 imiş,ulen ben sizin hesabınızı zikim.
Bu arada R 0.41 -açılışa göre %80 düşüş,sanırım yüksek bedelli korkutmuşki satıyorlar,bunda sıfırın altı vamı acep![]()
Sportiflerim imajınıda bozdu gargi,gerçi borsada satıcılı.
Bunda zarar boyutu 20 tlcik sen çok yaşa gargi...ne yapalım eski kazançlarlan övüneceğiz,tabiki para elin kiridir o ozamandı,zaten çok harcıyan birisiyim,gerçi kazanç fena değil ama zarar zarardır.
R 0.61,açılışı 0.67-E 2.16![]()
PKENT imdatımıza yetişir dedik oda 212'den 207 yaktı,209 almıştık oda moku yardı,bu hisse bir ara 400 üstündeydi,zamanında bölünmede 850 oldu,şimdi bırak o seviyeyi bulmayı 200-220 arası sürünüyor,guya rekor kar açıkladı,en fazla 280 olmuştu,şimdi 220 üstüne zor atıyor,bunlar yine iyimser rakamlar 850 gördkten sonra hep 80 cıvarına inmişti,80-90 bayağı topladık iyi kar sağladık onun karıylan avunuyoruz,çünkü 200 üstüne kadar satmamıştım ondan sonra satmaya başlamıştım,şimdi yine 200 üstünde![]()
R 0.50 altına inmez hesabındaydık 0.40 görmesi çok ironi oldu,mecbur kaldık oralardan toplamaya![]()
Beşiktaş rüçhan satın alacaklar,
0,40tl ye 1 adet rüçhan alacaksın 1 adet için 2 tl daha ödeyeceksin toplamda
0,40 tl + 2 tl = 2,40tl
Çok çok pahalı
Birleşimde ne olacak o zaman almak daha mantıklı.
1 adet hisse bu düşüşle birleşim sonrası 0,75 kuruşa alınırsa şimdi alanlar külliyen zarardalar…
Bana göre rüçhan 0.01 kuruşa düşmeli…
1 rüçhana 2 tl ödesek 0.01+2 tl =2,01 tl olur ki birleşimde zarar daha az olur
Yer İmleri