Arkadaþlar Baþkanýn açýklamalarýndan sonra yarýn beklentiniz nedir?
Arkadaþlar Baþkanýn açýklamalarýndan sonra yarýn beklentiniz nedir?
BJKAS kulübü, elindeki 3 milyar 61 milyon lotun 830 milyon lotunu borsada satma kararý aldý. Böylece halka açýklýk oraný %30 dan %49 a çýkacak ve kulübün kasasýna 1.6 milyar TL civarýnda bir nakit girecek. Bu yüzden hisse baský altýnda ve 2 TL yi geçemiyor. Muhtemelen bu satýþ sürecini müteakiben %400 lük yeni bir bedelli yapýp sermayeyi 4.364 den 21.8 milyara çýkaracaklar. Kayýtlý sermaye tavaný halihazýrda buraya çýkarýldý ve SPK tarafýndan onaylandý. Son yaptýklarý %400 lük bedelli ellerinde patlamýþ, rüçhanlarýn %70 i iptal edilmiþti. Sonuçta da halka açýklýk %49 dan %30 a düþmüþtü. Þimdi %30 dan tekrar %49 a çýkacak. Kaldýklarý yerden devam etmeye kararlýlar anlaþýlan. Kulübün nakde ihtiyacý var.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Arkadaþlar 1.70 li rakamlardan % 400 bedelli yapabilirlermi?
Koca günde 26m iþlem hacmi var. Bu hacimle, bu fiyatlardan biraz zor satarlar. Takým da kotu gidiyor. Takým iyi olsa hadi bir ihtimal diyeceðim ama zor...
Yemin ediyorum dert aramaya gerek yok![]()
Son düzenleme : BJK Coccinella; 08-12-2025 saat: 20:55.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Bu seviyelerden satanlar kaçtan aldý da satýyor acaba merak ediyorum. Ne dolar bazýnda ne de enflasyon bazýnda bu seviyelerden maliyeti olan yok.
Yatýrým tavsiyesi deðil, kiþisel düþünceleri içerir.
Aslan gargi emiceme tavan çekti,tamamda neden tavan çekti acaba ?,ne güzel 170 gidiyorduk kapanýþta 192 tavanladý acuk satýþ yedi 1.91 kapattý,galiba efsane geri dönüyor elimde bol keseden bayaðý vardý TH þimdi ciyaklasýn
neyse yarýn ola hayýr olaaa...
TH hayýrlý olsun akbanký elinden çýkartmýþsýn,milyon lot vardur sende%12 kar fena deðil yüksek meblasý olan için,3 aylýk olsa bile iyi kazanç,gerçi ben bazý hisselerde %10-30 arasý alýyorum,%5 cývarý ise veriyorum ortalamasý 25 yapýyor benimkilerde kýsa vade yani sana yakýn
![]()
Yer Ýmleri