bu kaðýdýn yükselmesini istemeyen o kadar sevimsiz insan var ki herkes hem kaðýda hem de KY düþman olmuþ
bu kaðýdýn yükselmesini istemeyen o kadar sevimsiz insan var ki herkes hem kaðýda hem de KY düþman olmuþ
Þu sayfada iki kiþi yazýnca tereddüte düþüyorum , biri geos,diðeri cixi nikli þahýs bunlar yazýnca elimdeki malý satasým geliyor.
grafikte 4,43-4,44 kaðýdýn düþüþ çizgisinin kýrýlma noktasý gözükmekte þuan için eger kýrarasa anahattýn üst çizgisine yolculuk baþlar düþüþ trendini bitirmiþ olacak çünki çizgiyi kýrdýðý anda . daha öncede yazmýþtým 4,45 e kadar merdiven kurmuþtu spek geri gelirken onu kullandý yukarý hamle için .
1.5 milyon lot alým yapmýþ sadece 1 kanaldan adam/lar...4.295 maliyetleri...0.005 kuruþ kazansa 8 bin tl kazanç demek...Deniz yatýrýmdan 700 küsür bin alým maliyet 4.3110.....yoðun alým var hadi hayýrlýsý...gün içerisinde kar satýþý yapýp býrakýrlar gibi sanki...paralar büyük...
La bi cacýktan anladýðýn yok gelmiþin burda laga luga yapýyorsun. Burasý stat da deðil git orda eðlen. Yönetim sahada baþarýlý olabilir ama yatýrýmcýsýna karþý çok baþarýsýz. Geldiði günden beri hýzlý ve ani çýkýþlar ile ilerliyor ve muhakkak geri geliyor. Düzenli istikrarlý ve güvenilir bir yükseliþi yok. Zaten sene baþýndan beri tek amaçlarý küçüklere mal kitlemek. sonra da pamuk eller cebe diyecekler. Burasý yatýrým blogu. Yönetim bu alanda zayýf ve burdaki yatýrýmcýlar üzerinden nemalanma peþinde. Bu sebeple bu forumda yazýp baþkaný seven varsa enayidir.
Guvenmiyorsan girme arkadaþým sana gir diyen yok ben burda eskiden beri vardým hala varým He senin yada benim demem le çýkmýyor yada inmiyor herseyin bir zamaný var gray 9 lardan 6 lara gelmiþ senin baþarýn var ama sen afedersin 4.80 lerden %10 düþmüþ sun ben günlük cu deðilim günlük hesap yapayým hedefim belli yolum belli lan li Lum lu konuþma bana saygýyla adaba davet ediyorum seni sinirlerin bozulmuþ senin kýrýcý olma
SM-N9000Q cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri