Yok yok zamaný gelmemiþ demek ki hissenin..
Yukardaki grafiðe göre alçalan takoz görüntüsü de var
O takozu daraltana kadar devam ederse fena
Birde tobo oluþturacak gibi duruyor tek ümit o kaldý 4.13 geçmesi lazým..
Bu hisse yapacaðýný yaptý stad açýlýþýyla çok beklentiye girmeyin derim.
Ligde ve avrupada þampiyonluk tekrar ayný haraketleri hatta üstünü getirebilir aksi takdirde can yakar..
Bak þimdi endex yükseliyor beþiktaþtan týk yok tersine küçükte düþüyor..
Herkes ne düþünüyor þimdi keþke 9.20 lerden garan alsaydým veya þu fiyattan þunu alsaydým þu kadar kardaydým
Ama ne aldýn BJK
Þimdi endex kar satýþýnda ne yapacak hissemiz ondan önce gidecek aþaðý.
Bu döngü hep devam ediyor edecekYTD
Akþamda maç var kazanýrsa düþecek kaybederse de düþecek bu ezberde zamaný gelene kadar surecek.
O deðilde, 11 aralýk salý kura çekimi var... orada'da chelsea / R.madrid falan gelir, bir de onu fiyatlar elenir diye bu spek ********i dahada aþaðý çekerek....sanki guruptan çýkmayý ve galibiyetleri fiyatlamý gibi!....güçlü olmak böyle biþey iþte....oyunun kurallarýný sen belirliyorsun...benim merak ettiðim bu adam yada adamlarýn kaç milyon lotu var...kaç paray oluyo yani eli sopalý olmak?
Ne güzel yazmýþ birisi... Yönetimin bedelliye bakýþ açýsý hep var zaten arkadaþlar....''"Borç niye artýyor? Azalabilmesi için 2-3 temel iþ lazým. Kar elde etmeniz lazým. Bir mal satacaksýnýz borcunuzu ödeyeceksiniz. Üçüncü yöntem, kaynak oluþturacaðýnýz sermaye artýrýmý yapacaksýnýz. '' . bu 21 mayýs 2017 demeci baþkanýn..... kaynak: http://www.goal.com/tr/haber/fikret-...d199vwa2zuxnnz
Sýrasýyla oluyor söyledikleri, bedelliyede geçiþ olacak diye: 1.kar edildi 2. mal satýmý dediði futbolcu, Ocakta birileri yolcu ve son aþama bedelli ile sermaye arttýrýmý......
Bu durumu beðenmesekte, sanki görünen gerçek bu....ve buna gidiyor durum....Burarc arkadaþ'a da yöntemleri konusunda katýlýyorum..
Bedelli de bedelli... 2 senedir hissedeyim bu söylemlerin zamanýdýr. (bkz geçen sene bu zamanlar) Çýksýn bedelli ne var bunda? Þirkete güveniyor musun? Yöneticilerine vizyonuna politikalarýna güveniyor musun? Ek kaynaðý doðru yerde kullanacaklarýna inanýyor musun? Bu ve benzeri sorulara verilen cevap "evet" ise uzun vadede -ki 2022 ye kadar görevde kalmayý düþünen bir yönetim neden yatýrýmcýsýna kar elde ettirmesin?
Bedelli er zaman kötü deðildir..
Yer Ýmleri