þirketler halka açýlmala gerekçelerþinden býrý de bankalarýn kredý kýskacýndan kurtulamk ýçýn halka açýlan þirketler gerektýðýnde bedellý sermaye artýrýmý yaparlar
bunu bjk ýçýn yazmýyorum yazmýyacagýmý belýrttým zaten tartýsma çýkýyor
kredý mý bedellý mý eðer þirkete guven var ýse bunu adet halýne getýrmedý ýsýe tabýký bedellý yapmasý muteberdýr
Þirket zor durumdaysa önce bünye içinde zarar eden ne varsa kapatýrsýn yada para ediyorsa satarsýn,amatör þubeler hersene 50 milyon zarar ettiriyorsa neyi bekliyorsun yok o bunu der bu þunu der bunlar geçti artýk onu bunu düþünmeden kurtulmak lazým banane bayan voleyboldan gitsinler kumda oynasýnlar daha çok seyreden olur.Çok radikal kararlar almak zorunda baþkan.geldiðinde 700 milyon olan borç 1.900 milyon a çýktý yazýk gelen onca paraya raðmen...
lan bu takým napiyor 1.0 öne geçti antalyaspor aklým almýyor doydun mu paraya bjk sen nasýl biþey çýktýn böyle.... önün e gelenden yiyor yazýklar olsun..
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben artýk yenmesine, futbolcu pazarlamasýna þampiyonlar liginde tur atlamasýný falan hiçbirþeyi önemsemiyorum farkeden bir þey yok nasýlsa hisse yine düþüyor, borçlar yine artýyor yenilsin, berabere kalsýn deðiþen bir þey yok yapýlan kredi çekmek onu yapamazsa bedelli yapmaksa onuda bütün kulüpler yapýyor zaten Ben artýk bu hissenin takým þampiyon olsun (bence baþakþehirin geçilmesi bu sene zor) nasýl bir hareket yapacaðýný da kestiremiyorum.
1-0 olunca týrnaklarýmý yiyordum. Yendik çok þükür de ben de çay içiyorum.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri