Akhisarda takımın en önemli oyuncularından Lopez, Muğdat, Soner yok.Yalandan kıvırma spek efendi...Ytdeğildir
Galatasaray baþak maçýnda her sonuç bize yaramaz.fikstürü iyi okuyun.10..YTD
çok doðru tespit!! akþam kesinlikle ve kesinlikle kazanmalýyýz ve sonrasýnda gs kesinlikle ve kesinlikle yenmeli!! sonrasýnda galatasarayý yenip baþakþehirin yenilmesini(puan kaybýný) bekleyeceðiz!! mal gibi 2 hafta önce baþakþehire 1-0 yenildik!! o maçý kesinlikle almalýydýk; alsaydýk þu anda tahta 4,50 üzerindeydi!!
tff sitesine girip 8 ve 26.cý haftalara bakýn!! ikili averajda kim kimi düdüklemiþ inceleyin!!
Sayýn edenbulur tebrik ederim sizi.Uzun uzadýya yazmýyacam ama gs baþak maçý önce 1 olmadý 0 bitmeli..YTD
Akþamki maç ya tamam ya devam maçý. Ben garip bir þekilde rahatým, ki korkum da bu. Genelde hissiyatýma ters sonuçlar alýr. Þimdi, o deðil de... Gs floryayý sattý. Eline 5 yýl içinde geçecek para bugünün deðeri ile 47 milyon euro. Yani gsnin borçlarý düþünüldüðünde diþinin kavuðuna bile yetmeyecek. Hâl böyle iken ve futbol sadece futbol deðildir sabitesinden hareketle bu sene ama öyle ama böyle gs yi þampiyon yaparlar diye sesli düþünüyorum. Malum yoksa gelsin kayyum. Ne dersiniz
Kayyumu bilmem.TBMM spor sektörü için çalýþmalar yapýlacak diye bilgiler okumuþtum..YTD
bu hafta gs-akbil gs yenmesi veya beraberlikte bjk iki hafta da alýrsa maçlarý lider olma þansý yüksek. bu hafta akhisarý sonra içerde ki maçý alýrsa gs maçýna rahat çýkarlar. akbilsporun nefesi yetmez umarým.
Yer Ýmleri